A Microsoft kiadta a javítófoltot a Tablet PC szoftverhez

Milkovits Gábor, 2005. július 6. 22:33
A Microsoft javítófoltot adott ki Windows XP Tablet PC operációs rendszerének memóriaelszivárgást okozó meghibásodására.
A hiba miatt a sokáig nyitva hagyott rendszeren belül az elektronikus tollal történő adatbevitelért felelős szoftver egyre nagyobb részt foglal el a memóriából, míg végül újra kell telepíteni a rendszert. Több panasz után a Microsoft idén februárban ismerte el a hiba létezését, ám a javításra mostanáig várni kellett. A szoftveróriás azonban most is csak azoknak ajánlja a soron kívül kiadott folt letöltését, akiket súlyosan érint a probléma, a javítás ugyanis jelenleg is tesztelés alatt áll. Azoknak, akik számára ez elkerülhető, azt javasolja a cég, hogy várják meg a következő esedékes Windows frissítőcsomagot, és onnan töltsék le a már kész javítófoltot.

Az említett problémát orvosoló, nem végleges verziójú javítófoltot a http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=c4eebb54-14e3-408e-8c63 0a382e8d9239&displaylang=en címről tölthetik le a Windows-alapú táblagép-tulajdonosok. Ehhez azonban, ahogy egyre több MS-frissítés esetében, először át kell esniük az operációs rendszerük eredetiségét, illetve legális voltát igazoló ellenőrzésen.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mennyire vannak biztonságban a jelszóval védett adataink?

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 3. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14