5000 számítógépet szállít az Albacomp Rt. a T-Comnak

forrás Prim Online, 2005. július 22. 12:42
Az Albacomp Rt. - a T-Systems 100%-os tulajdonában lévő - BCN Rendszerház alvállalkozójaként Albacomp Activa számítógépeket szállít a T-Comnak. A keretszerződés értelmében a T-Com 4500 PC-re, valamint 500 notebookra adott előmegrendelést a székesfehérvári cégnek, a számítógépek július 22-től a Kulcsrakész ADSL csomag részeként elérhetők.
Februárban sikeresen zárult le a Kulcsrakész ADSL akció, melynek keretében az Albacomp 550 darab PC-t szállított a Matávnak. Az akció sikerének és a pozitív vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően a Kulcsrakész ADSL szolgáltatás 2005. július 22-től a T-Com termékportfóliójának állandó része. A csomagban az ADSL-előfizetés mellé vagy egy 15" TFT monitorral, CD íróval, DVD olvasóval, Windows XP Home-mal és hasznos segédprogramokkal ellátott Albacomp Activa PC, vagy egy hasonló paraméterekkel rendelkező Albacomp Activa Mobil márkanevű notebook választható. Az ügyfelek rendelkezésére áll továbbá egy támogatási szolgáltatás (telefonon, e-mailben, chaten, távmenedzseléssel), melyen keresztül a felhasználók szakszerű segítséget kaphatnak, ha kérdésük merül fel a megvásárolt termékekkel kapcsolatban.

"A tavalyi akciónkkal annyira elégedettek voltak ügyfeleink, hogy visszajelzéseik figyelembe vételével idén kiterjesztettük szolgáltatásunkat: most már két Albacomp konfiguráció is elérhető, és nem csupán lakossági, hanem üzleti ügyfelek is megvásárolhatják a számítógépeket, bármely ADSL ajánlatunk mellé" - nyilatkozta Reznák Roxán, a T-Com Üzletfejlesztési igazgatója.
Kulcsszavak: T-Com Albacomp

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55