Hungarotel, PanTel: karcsúsítás - új termékek, díjcsomagok várhatók

forrás Prim Online, 2005. szeptember 2. 11:20
A Hungarotel Rt. és a PanTel Távközlési Kft. (a HTCC Csoport két vezető cége) a csoport létrejötte óta elért eredményekről, valamint jövőbeli terveiről tájékoztatta szerkesztőségünket.
A nyár elején bejelentett cégegyesítés óta a PanTel Kft. és a Hungarotel Rt. összehangolta üzleti folyamatait és közös székhelyre költözött.

Mivel az elmúlt évek során a PanTel márkanév tett szert jelentősebb ismertségre, a vállalatcsoport a PanTel név alatt nyújtja a jövőben országos szolgáltatásait. A koncessziós területeken továbbra is a már bevált Hungarotel márkanevet használja a cég. A Hungarotel meglévő üzleti és intézményi ügyfeleit a PanTel veszi át, ez a több lépcsőben megvalósuló folyamat várhatóan 2006 végére zárul le.

A vezetékes távközlési piacon fokozódó verseny minden piaci szereplőt hatékonyabb működésre kényszerít. A szükséges racionalizálás előkészítése során a vállalat vezetése megállapodott a szakszervezetekkel és az üzemi tanáccsal a szervezet karcsúsításának főbb elemeiről. Ennek értelmében a vállalat új kollektív szerződést dolgoz ki és átalakul a cég szervezeti felépítése is. A mintegy 200 munkavállalót (a csoport dolgozóinak 20%-át) érintő racionalizálási programnak két lépcsője van. Az első lépcsőben a dolgozóknak módjukban áll, hogy saját maguk kezdeményezzék munkaviszonyuk felbontását. A második lépcsőben a cég csak a legszükségesebb mértékben hajt végre leépítést.

A versenyképesség fokozását segíti továbbá a tervezett hosszú távú költséghatékony működés és a standardizált folyamatok megvalósítása. Ez a munka várhatóan az év végére zárul le.

A modernizálás további lépéseként a cégcsoport a közeljövőben új termékekkel és igen kedvező árú díjcsomagokkal fog előrukkolni mind a telefonszolgáltatás, mind az internetszolgáltatások területén.
Kulcsszavak: Hungarotel PanTel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50