Már boltokban a Macromedia Studio 8

forrás Prim Online, 2005. szeptember 19. 13:07
A professzionális webes munkához szükséges programcsomag, egyben a Flash technológia zászlóshajója immár megvásárolható. A megjelenéssel egy időben a Flash Player 8-as verzióját is letölthetjük.
A Macromedia Studio 8 csomag a többszörösen díjnyertes Dreamweaver, Flash Professional, Fireworks, továbbá a Contribute és Flash Paper alkalmazásokat tartalmazza. Ezeknek a segítségével új dimenzióba helyezhetjük a weboldal-, interaktív média-, és mobiltartalom-fejlesztéseinket.

„A Studio 8 kiválóan tükrözi erőfeszítésünket, amellyel a legjobb megoldásokat fejlesztettük ki, és amelynek révén rendkívül gazdag tartalmat biztosítunk, illetve aktív kommunikációba lépünk a közönséggel számos médiumon keresztül” - mondta Stephen Elop, a Macromedia elnöke. „A fejlesztéseknek köszönhetően a lehetőségek és a teljesítmény előtt teljesen új távlatok nyílnak meg - alapjaiban változtatjuk meg a digitális tartalomfejlesztés és -közvetítés módját a világ számára.”

Az új Macromedia Studio 8 csomagról részletes információkat a www.szoftver.hu/studio weboldalon olvashatunk, a kipróbálható verziókat pedig a www.szoftver.hu/ downloads.asp találhatjuk meg. Ugyaninnen letölthető a Flash Player 8-as változata is, amely új, csúcsminőségű videokodeket, javított szövegmegjelenítő modult, biztonsági funkciókat, és a felhasználók személyes adatait kezelő lehetőségeket is tartalmaz. A Flash lejátszó kliensprogram ma már a világon több mint 600 millió számítógépen és mobil eszközön működik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50