CA megoldás a tárolóeszköz-felügyelet és az üzleti célok összehangolására

forrás Prim Online, 2005. szeptember 23. 11:28
A Computer Associates bejelentése szerint a mai napon kerül forgalomba az Intelligens Tárolásfelügyelet terén integrált moduláris megoldásokat nyújtó BrightStor r11.5, amely az üzleti célokkal összhangban teszi lehetővé az információs és tárolóeszközök felügyeletét és védelmét a vállalatok számára.
A 13-szorosan integrált és bővített termékekből álló BrightStor r11.5-öt a tárolásra fordított összegek és az üzleti érték jobb összehangolására tervezték — egy olyan célra, ami kritikus fontosságú a vállalatok számára, hiszen a tárolandó adatok mennyisége továbbra is gyorsabban nő, mint a tárolásra szánt költségkeret. Az új változat a gördülékenyebb virtuális-szalag automatizálással és a tárolóeszközök egyszerűsített adminisztrációjával segíti hozzá az ügyfeleket a tárolási műveletek optimalizálásához  és a tulajdonosi összköltség csökkentéséhez.

Hatékonyabb üzemeltetés — a BrightStor ARCserve Backup r11.5 egyszerűsíti a lemez-lemez és a lemez-lemez-szalag típusú mentési folyamatok beállítását és felügyeletét, ezzel javítva az üzemeltetés hatékonyságát és teljesítményét, miközben lehetővé teszi az informatikai osztály számára, hogy profitáljon a költséghatékony lemeztechnológiákból, és hogy teljesítse a szolgáltatási célokat.

A BrightStor Storage Resource Manager új gyorsítótár-technológiája magában foglal egy Sybase ügynököt, felgyorsítja az adatelemzést, és az adatgyűjtési terhelés elosztása révén javítja a teljesítményt, amivel még hatékonyabbá teszi az informatikai műveleteket.

A BrightStor r11.5 nagygépes/mainframe termékei most kihasználhatják az egységes grafikai menedzsment felület előnyeit. Ezen kívül, a BrightStor z/OS szalagkezelő, tárolási erőforrás-kezelő, mentési és allokációs termékei most már integrálhatók a Unicenter ServicePlus Service Desk termékkel, lehetővé téve az egykapus problémamegoldást . A BrightStor CA-Vtape lemezpuffer-felügyeletben végrehajtott javítások csökkentik az erőforrások felhasználását, és növelik a teljesítményt.

A kulcsfontosságú üzleti folyamatok támogatása — a BrightStor r11.5 új komponense, a BrightStor Storage Command Center késő ősszel kerül majd forgalomba, és intuitív, üzlet-centrikus betekintést nyújt majd a vállalkozás tárolási környezetébe, oly módon, hogy a nyers technikai információt intuitív „műszerfallá/vezérlőpulttá” alakítja, amelynek segítségével az IT vezetés gyorsan értékelheti a teljesítményt, és megtudhatja, hogy a tárolóeszközök milyen mértékben támogatják a kulcsfontosságú üzleti folyamatokat. A beépített személyazonosság- és hozzáférés-kezelési funkciók segítségével az informatikai vezetők képesek lesznek betartatni a vállalat biztonságpolitikáját.

Bővített platform-, eszköz- és alkalmazástámogatás — a BrightStor r11.5 támogatja a Sun, EMC és HP 64 bites platformjait és középkategóriájú lemeztömbjeit. Ezen kívül fokozott védelmet biztosít a Linux alapú Lotus Notes-hoz és SAP-hoz, illetve speciális jellemzőket kínál a Microsoft SharePoint-hoz.

Árazás és beszerezhetőség — a BrightStor r11.5 megoldásai a CA FlexSelect licenszprogramja és a BrightStor kapacitásalapú árazásán (Managed Capacity Pricing) keresztül szerezhetők be, amely terabyte-ban számolt kapacitáson alapuló, egyszerűsített licenszkiadási modell, és amely feleslegessé teszi a szerver- vagy alkalmazás-alapú licenszek nyomon követését. A kapacitásalapú licenszkiadás határértékét 10 terabyte-ról 2-re szállították le, ami egyszerűbb beszerzést, a szoftverköltségek ellenőrzését, és a változó igényekhez való könnyű alkalmazkodást tesz lehetővé a kis-, közép- és nagyméretű vállalkozások számára egyaránt .

A CA Technology Services és CA üzleti partnerei kiegészítő szolgáltatásokat is kínálnak. További információ a http://ca.com/brightstor címen található.
Kulcsszavak: tároló winchester CA

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50