Montana: Rendszerető rendszerező

Kovács Attila, 2005. szeptember 28. 12:59
"Rendszerető rendszerező" mottóval rendezte meg szeptember 28-án, Budapesten MonDoc nevű, Microsoft alapú elektronikus iktató és ügyiratkezelő programrendszerével kapcsolatos konferenciáját a Montana Információtechnológiai és Kommunikációs Rt.
Megnyitójában Vadász Pál, a társaság vezérigazgatója kijelentette: „kiscsoportos” konferenciát rendeztek, hogy minél nagyobb interaktivitást biztosítsanak. Hangsúlyozta, a Montana a MonDoc System révén is teljesíteni igyekszik azt az irányultságát, hogy különleges szolgáltatásokra koncentráljon.

Kun Éva kereskedelmi vezérigazgató helyettes kiemelte, a MonDoc System néhány alapvető tulajdonságát: egyaránt támogatja a papír alapú és az elektronikus dokumentumokat; gyors, hatékony és követhető; felfelé nyitott, integrált, moduláris felépítésű keretrendszer; minden ügyfél testre szabva kapja meg a terméket. Jelentősebb referenciák: T-Mobile, NKÖM, BM, Főtáv, MNB, VPOP, PSZÁF, Külügyminisztérium. Az egyik legújabb a külügyminisztériumi bevezetés, ahol nagyon magas szintű NATO-dokumentumok kezelését valósítják meg a rendszerrel. A MonDoc kifizetődően az 50 főstől a több ezer főt foglalkoztató szervezetekig használható.

A rendszer architektúrájával foglalkozó előadás rávilágított. A MonDoc System a kis üzemeltetési költség elérésére webes technológiát használ, illetve a Microsoft adatbázis platform az évi 10 ezertől az évi több millió dokumentum kezelését is támogatja.

A konferencia további szakmai előadásai során a T-Mobile, illetve egy EU jogász tapasztalataival ismerkedett meg a hallgatóság. Elhangzott: a november 1-jével hatályba lépő, közigazgatásról szóló törvény is elő fogja segíteni az ilyen jól áttekinthető, EU-konform elektronikus iratkezelő programcsomagok alkalmazását.

Kulcsszavak: iroda konferencia Montana

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hannover Messe 2024: A Bosch fenntartható megoldásokat mutatott be

Az ipari gyártás minden gazdaság motorja, a gyártóknak azonban egy jelentős kihívásra is kell megoldást találniuk: a klímaváltozás miatt a gyáraknak fenntarthatóvá kell válniuk és kímélni kell az erőforrásokat. A Bosch, a gyártási és ipari megoldások egyik vezető szállítója, a gyárautomatizáláshoz, a hidrogéngazdasághoz, a digitalizációhoz és a mesterséges intelligenciához (MI) kapcsolódó megoldások széles portfóliójával segíti az ipari vállalatokat a zöld átalakulás megvalósításában.

2024. május 4. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55