marketinginfo.hu:marketinggel foglalkozó szakmai portál indult

forrás Prim Online, 2005. október 4. 11:48
Mától látogatható a legújabb marketinggel foglalkozó szakmai portál a www.marketinginfo.hu. A honlap legfontosabb újdonsága, hogy a marketinget tágan értelmezve, szinte minden érintett részterületét bemutatja, legfontosabb célja pedig, hogy mind a szakmai közönségnek, mind pedig a marketinggel csak érintőlegesen kapcsolatba kerülők számára is fontos információkkal szolgáljon.
Az oldalon találhatók tanulmányok, marketingmodellek, alapfogalmak, hasznos tippek, linkek, cégbázisok, állásfigyelő, sőt hírek is. A honlap igyekszik lehetővé tenni, hogy a marketinggel foglalkozó szakemberekhez eljussanak a szakma újdonságai, és az egyes vállalatok marketinggel kapcsolatos történéseinek hírei is.

A tematikus, a marketinggel kapcsolatos hírszolgáltatás fontos feladata a portálnak, azonban nem ez az egyetlen. A szerkesztők arra is nagy hangsúlyt helyeztek, hogy lehetőséget nyújtsanak a szakma képviselőinek, hogy megvitassák esetleges problémáikat, gondjaikat, ezért egy fórumot is létrehoztak az oldalon.

A portál, és annak tartalmának kialakításakor az egyik legfontosabb szempont a közérthetőség volt, és ez mind az oldal szerkezetére, mind pedig nyelvezetére vonatkozik. „Mindent elkövetünk, hogy azok is megkapják a témával kapcsolatos információkat, akik csak hallottak a marketingről, azonban azoknak se kelljen csalódottan távozniuk a portálról, akik szakemberként munkájukhoz kapcsolódó szakmai jellegű információ szerzés céljával látogatnak az oldalra.” - mondta el Török Diána, az oldal főszerkesztője.

A marketinginfo.hu-n a marketinghez kapcsolódó egyéb területek hírei is megtalálhatók, így vannak a logisztikával, CRM-mel, és értékesítéssel kapcsolatos hírek, információk is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50