Mobiltelefon Robbie Williams-rajongók számára - vasárnap élő koncertközvetítés Magyarországon is

forrás Prim Online, 2005. október 7. 11:51
A T-Mobile és a Sony Ericsson Robbie Williams-rajongók számára kifejlesztett W800i mobiltelefonja egy exkluzív, eddig még be nem mutatott zeneszámot tartalmaz majd, melynek címe ‘Don’t Stop Talking’. A Robbie Williams-tartalmakat kínáló új készülék október 21-én kerül a boltokba Németországban és Ausztriában, míg a T-Mobile többi európai piacán október 24-én kezdik meg a forgalmazását.
Az új, eddig még nyilvánosság előtt be nem mutatott, teljes terjedelmében lejátszott szám mellett a készülék a színfalak mögött ellesett pillanatokról 20 másodperces videoklipet, két, előzetesen a telefonra telepített kijelzőképet is kínál. Olyan egyedi tartalmakat, amelyekhez a Robbie Williams-rajongók semmilyen más digitális zeneszolgáltatón keresztül nem juthatnak hozzá.

A Sony Ericsson W800i készülékét augusztusban dobták piacra az új Walkman Phone termékcsalád, illetve az új készülékkollekció első tagjaként, mely zenei lejátszóként is használható, a jól ismert Walkman logót magán viselve. A készülék ötvözi a mobiltelefont, digitális lejátszót és 2 megapixeles kamerájával jó minőségű fotók készíthetők. A W800i a készülékhez ingyenesen biztosított 512 MB PRO Duo memóriatárolója segítségével memóriája 125 számot képes tárolni (mely 10-15 CD anyagának felel meg). A telefon 15 órányi zenei anyag lejátszására képes, míg a repülőgépeken a készülék használatát lehetővé tevő flight mode üzemmódban ez az idő 30 órára növekszik. Az 512 MB memory stick bővíthető 2 GB-ra is, mellyel akár 660 zeneszám tárolható.

Robbie Williams október 9-i lemezbemutató koncertjét 23 filmszínházban és különleges helyszínen követhetik figyelemmel az érdeklődők az Egyesült Királyságban és Európában elsőként bemutatott magas felbontású (High Definition) moziközvetítés révén.

A moziközvetítés révén a berlini show nagyméretű kivetítővásznakon, magas felbontásban és 51-es térhangzással lesz élvezhető filmszínházakban, illetve egyéb alternatív helyszíneken, a rajongóknak szinte ugyanazt az élményt kínálva, mintha ott lennének a koncerten. Egyes városokban hagyományos koncertlétesítményekben kerül bemutatásra a koncert, melyek között olyanok is találhatók, ahol Robbie Williams korábban már fellépett.

Minden helyszínen a kapuk (brit időzóna szerint) 18 órakor nyitnak és a koncert 19 órakor kezdődik.

Robbie Williams magyarországi rajongói a Palace MOM Park moziban tekinthetik meg az előadást.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55