Ericsson: Továbbfejlesztett BusinessPhone megoldás

forrás Prim Online, 2005. december 15. 11:17
Az Ericsson bemutatta kis és közepes méretű vállalatok számára kifejlesztett BusinessPhone megoldásának új termékválasztékát. A megoldás révén a vállalatok a még hatékonyabb csoport-együttműködési, jelenléti és multimédiás funkciók kommunikációs előnyeit élvezhetik – az IP-alapú konvergenciát és az alkalmazásintegrációt érintő más fejlesztés mellett.
Az Ericsson BusinessPhone IP-alapú üzleti kommunikációs rendszerének új kiadása a kommunikáció hatékonyságának javítására és a termelékenység fokozására irányuló új funkciókat foglal magában. Ezek közé tartoznak a jelenléti szolgáltatások, az egységes üzenetkezelés, a csoport-együttműködés és a multimédiás kommunikáció.

A kis és közepes méretű vállalatok felhasználói számára a BusinessPhone megoldás új kiadásában rendelkezésre álló, továbbfejlesztett funkciók közé tartozik a jelenlétintegráció irodai PIM-rendszerekkel, mint például a Microsoft Outlook. Ez azt jelenti például, hogy a hívások automatikusan átirányíthatók, a felhasználó aktuális Outlook Naptárjának állapota alapján. A jelenléti információ arra is használható, hogy a hívókat előre meghatározott hangközleményekkel kapcsolja össze, amikor a felhasználó nincs az irodában. A felhasználók mobiltelefonjukról mindössze egy SMS küldésével állíthatják be és módosíthatják a profilbeállításokat, akár útközben is.

A BusinessPhone 8.0 új funkciói közé tartozik a faxintegráció az egységes üzenetkezelési szolgáltatásokhoz, a fax eljuttatása minden egyes íróasztalhoz.

Ide tartoznak még a BackStage kommunikációs alkalmazás fejlesztései, az együttműködés, a jelenléti szolgáltatások és a multimédiás kommunikáció megnövelt támogatása.

Egy új funkció, az ún. All Computer Telephony (teljesen számítógépesített telefonálás) a számítógép és a telefonálás tökéletes integrálását (CTI) biztosítja minden BusinessPhone rendszeren, további költségek nélkül. A felhasználók egy egyszerű egérkattintással kezdeményezhetnek hívást a TAPI-alkalmazások segítségével. A további funkciók közé tartozik a vállalati hálózati útvonal optimalizálása, az új BusinessPhone IP-telefonos csomagok, valamint az összes BusinessPhone alkalmazást hosztoló integrált alkalmazásszerveren (IAS) rendelkezésre álló új szolgáltatások.

A BusinessPhone 8.0 IP-képes, többszörösen konvergált infrastruktúrát biztosít a kis és közepes méretű vállalatok számára. Ráadásul most már „előre csomagolt” és egyszerűen telepíthető megoldásban áll rendelkezésre. Az új digitális lakossági átjárók (DRG-k) segítségével a kis és közepes méretű vállalatok költséghatékony fiókirodai és távoli irodai megoldásokat telepíthetnek.

Kulcsszavak: mobilszolg Ericsson

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50