Új pénzügyi vezető az eTel Magyarországnál

forrás Prim Online, 2006. január 23. 11:49
2005 novemberétől Sulyan Zsuzsanna vezeti az eTel Magyarország Kft. pénzügyi osztályát.

Sulyan Zsuzsanna első diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerezte pénzügy– vállalkozás szakirányon, majd ismeretei elmélyítésével a Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán nyert másoddiplomát.

Pályáját egy családi vállalkozásban alapított tanácsadó cégnél kezdte könyvelőként, ugyanitt az üzleti tervezés folyamataiba is belekóstolhatott. Röviddel ezután a telekommunikációs cégeknél indított pályafutásának első állomásaként a Vivendi csoport tagjánál, a Digitel 2002 Távközlési Rt-nél mint Controller kamatoztathatta szakmai tapasztalatait. Újabb kihívásként pályáját a V-fonTávközlési Rt. csapatában folyatatta már vezetőként, majd a későbbiekben a Vivendi Telecom Hungary Rt. néven működő cégnél látott el Credit management osztályvezetői feladatokat. Mielőtt az eTel Magyarországhoz csatlakozott az Invitel Távközlési Rt-nél több fontos feladat ellátása mellett mind a folyamatszabályozás, mind a projektmanagement terén sok hasznos tapasztalatra tett szert.

A fiatal és nagyon csinos vezető szabadidejét legszívesebben olvasással vagy utazással tölti, élményeit szívesen örökíti meg fotók formájában is.

Kulcsszavak: eTel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50