HP Magyarország: elismerés a partnereknek

forrás Prim Online, 2006. február 16. 14:30
Mára komoly hagyománnyá nőtte ki magát a HP Magyarország minden év februárjában megrendezett díjátadó rendezvénye, amelyet a vállalati szektort kiszolgáló legnagyobb viszonteladó partnerei körében rendez.
"A 2005-ös év sok szempontból komoly kihívás elé állította a magyar informatikai vállalkozásokat. A globális trendek egyre erősödő hatása a hazai piacon is érzékelhetővé vált; egyre szorosabb költségkontroll mellett kell a partnereknek a működésüket egyre hatékonyabbá szervezni és ez komoly próbatétel minden vállalkozás számára" - mondta el a tegnap megrendezett esten Gonda Gábor, a HP Magyarország Indirekt értékesítési igazgatója.

2005-ben a HP válaszul erre kidolgozta Kiemelt Partner Programját, amely az ügyfelek számára garanciát nyújt a magas színvonalú kiszolgálásra, a partnerek számára pedig egyfajta védelmet jelent szakmai befektetéseik érdekében. Ezzel a "védjeggyel" a HP a Kiemelt Partnerek ügyfelei számára egyértelművé teszi partnerei hozzáértését, elkötelezettségét a magas színvonalú kiszolgálás iránt, ezzel teremtve értéket viszonteladói és ügyfelei számára egyaránt.

A program összhangban a korábban megkezdett építkezéssel tovább erősíti a partnerek számára a specializálódást, a különböző technológiai kompetenciák mélyebb kiépítését, hiszen így megszerzett szakértelem piacra vitele többletérték a partner és a felhasználó számára is.

A korábban megkezdett munka igazolódni látszik, hiszen 2005 is hozott számos közös, szép sikert a HP és partnerei számára.

A díjátadó gálán a tavalyi év "legeredményesebb HP partnere" díját a Delta Elektronik Kft. kapta, amely emellett az év "legeredményesebb HP viszonteladója a háttértárolók értékesítésében" díjat is átvehette. A "legeredményesebb HP partner a UNIX alapú eszközök értékesítésében" a Conet Kft. lett. A CHS Kft. nyerte el a "legeredményesebb HP disztribútora" díjat, míg a "legdinamikusabban fejlődő HP disztribútor" díjat a Disztributor.hu Rt. nyerte el. A Flag Rt. lett az év "legdinamikusabban fejlődő HP viszonteladója". A "legeredményesebb HP viszonteladó az iparági szabvány szerverek értékesítésében" díjat a Montana Rt. kapta, míg az Albacomp Rt. a "legsikeresebb HP viszonteladója a nyomtatási és képalkotási eszközök vállalati értékesítésében" díjat nyerte el. Végül a "legsikeresebb HP viszonteladó a személyi számítógép rendszerek értékesítésében" díjat az EuroOne Rt. vehette át.

A HP mindemellett a Kiemelt Partneri Program keretében a tavalyi év során közel 300 szakember képzését támogatta.

A Kiemelt Partner Programban a HP Magyarországon 80 partnert látott el az igazoló minősítéssel, de a portfolió jellegéből adódóan az elmúlt évben a HP termékeit több mint 2200 partner értékesítette szerte az országban.
Kulcsszavak: HP-hu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50