Microsoft Navision integrált vállalatirányítási rendszer a Synergon csoportnál

forrás Prim Online, 2006. február 22. 09:36
A Griff-CRM Kft-vel végzett mintegy féléves sikeres bevezetési munka meghozta a gyümölcsét: 2006. januárjától a vállalatcsoport integrált, konszolidált ügyviteli rendszere a Microsoft Navision.
A magyarországi informatika egyik meghatározó, hazai tulajdonú üzleti és informatikai megoldásszállító vállalata, a Synergon alapos kiválasztási folyamat eredményeként úgy döntött, hogy a teljes cégcsoport regionális szinten a Microsoft korszerű üzleti megoldására vált. A Navision bevezetését a Synergon szakemberei a Griff-CRM Kft-vel közösen végezték.

"A Synergon csoport működésében kritikus sikertényező a gyors és pontos vezetői informáltság, döntés támogatás és vállalataink hatékony operatív irányítása." - mondta Korompay Gábor, a Synergon vezető kontrollere - "Ezt célozta az új rendszer bevezetése, amelynek megvalósításában munkatársaink a Griff-CRM Kft-vel együtt rendkívül áldozatkész és egyben sikeres munkát végeztek."

"A bevezetés során az implementációban résztvevő nemzetközi csapattal átgondolásra kerültek a fő üzleti és vállalatközi folyamatok, amelyeket nagy arányban szolgálnak ki a Microsoft Navision sztenderd, vállatcsoportot is támogató szolgáltatásai" - mondta Borsics János, a Griff-CRM Kft. Navision üzletág vezetője - "Ahol pedig szükséges volt, a Griff-CRM a Synergon munkatársaival közösen elvégezte a kívánt regionális, valamint lokális szintű testre szabásokat, biztosította más alkalmazásokhoz történő illeszkedést, és átmentette a korábban használt JD Edwards rendszerből az adattörzseket, információkat."

A Microsoft Navision a Synergon vállalatainál (Synergon Informatika Rt., SAO-Synergon Kft., Fibex Kft., SPAN d.o.o. és az Infinity a.s.) 2006. januártól működik élesben a cégcsoport ügyviteli, logisztikai, projekt menedzsment és vezetői elemző, valamint döntéstámogató rendszereként.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50