Formatervezési díjjal kitüntetett Logitech egerek

forrás Prim Online, 2006. március 18. 10:24
A Logitech MX610 Laser Cordless Mouse és Logitech LX7 Cordless Optical Mouse termékek elnyerték a kiemelkedően jó minőségért és innovatív formatervezésért járó 2006-os red dot kitüntetést.
A red dot díjak hivatalos bemutatója 2006. június 26-án lesz a németországi Essen városában, az Aalto színházban. A nyertes termékeket egy ebből az alkalomból szervezett kiállításon is bemutatják 2006. június 27. és július 23. között az esseni red dot formatervezési múzeumban.

A Logitech MX610 vezeték nélküli lézeregér


Amíg más vezeték nélküli egerek csak egy irányba - a számítógép felé - tudnak adatokat továbbítani, a Logitech MX610 a számítógéptől érkező jeleket fogadni is tudja, sőt, fel is dolgozza azokat. Ez a képessége lehetővé teszi, hogy az egér érzékelje, amikor a számítógép kikapcsolódik, és saját magát is kikapcsolja. Beépített jelzőfényeivel az egér tájékoztatja felhasználóját, ha annak fontos e-mail vagy szöveges üzenete érkezett, vagy ha az egér elemei kimerülőben vannak. A jobb kéz alá illeszkedő Logitech MX610 Laser Cordless Mouse használata különösen kényelmes, amihez jól illik elegáns szürkés-fekete megjelenése is.

A Logitech LX7 vezeték nélküli optikai egér

A kényelmes jobb- és balkezes használatra egyaránt alkalmas, Logitech LX7 Cordless Optical Mouse kétoldali ívelése csinos homokóra alakot kölcsönöz neki. Az egéren puha gumírozott felületek segítik a komfortos fogást. A termék két különböző színösszeállításban is kapható: metálkék/zongorafekete, illetve grafitszürke/zongorafekete. A vezeték nélküli használatot megkönnyíti, hogy az egér elem-élettartama közel nyolc hónap, és egy miniatűr plug-and-play USB vevőállomással csatlakozik a számítógépre.
Kulcsszavak: periféria Logitech

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50