Symantec: új, integrált védelmi berendezéscsalád

forrás Prim Online, 2006. március 23. 09:21
A Symantec bejelentette a Symantec Gateway Security 1600 termékcsalád könnyen kezelhető, többfunkciós, a felbukkanó veszélyek ellen átfogó védelmet biztosító, integrált védelmi berendezéseit.
Az új termékcsaládot úgy tervezték, hogy a vevőknek értékes időt és pénzt takarítson meg a kisebb helyeken ideális, könnyen használható funkcióival. A Symantec díjnyertes technikájával működő Symantec Gateway Security 1600 termékcsalád integrált, egységes veszélykezelésével (UTM) központilag kezelhető a közepes méretű vállalkozások vagy nagyobb szervezetek kirendeltségeinek védelme.

A Symantec Gateway Security 1600 termékcsalád berendezései tartalmazzák a Symantec Gateway Security v3.0 szoftvert, amellyel a védelem kezelésének egyszerűsítése mellett maximális hatékonysággal látnak el nyolcféle alapvető védelmi funkciót. A Symantec új, közepes méretű vállalkozások számára kínált termékcsaládja napjaink összetett internetes veszélyei ellen a kártevő megjelenésének kezdetétől történő védelem érdekében szorosan integrálja a levélszemét, a vírusok és a kémszoftverek elleni védelmet, az ügyfélprogram nélküli SSL és IPSec virtuális magánhálózatot, a teljes körű felügyeletet nyújtó tűzfalat, a behatolás-elhárítást és -észlelést, valamint mind a dinamikus dokumentum-átvizsgálást, mind az URL-lista szerinti tartalomszűrést.



Kulcsszavak: security Symantec

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14