Új Vista és Office 2007 béták

Milkovits Gábor, 2006. május 23. 22:00
A Microsoft új, fejlesztők szélesebb rétegei számára hozzáférhető béta tesztverziókat adott ki következő generációs Windows Vista és Office 2007 szoftvereiből.
A lépést a szakemberek megnyugvással fogadták, ugyanis azt jelzi, hogy a megújult Microsoft szoftverek fejlesztése a legújabb menetrendnek megfelelően zajlik. A szoftverkonszern a korábban Longhorn munkanéven szereplő Vista megjelenését eddig többször is elhalasztotta, legutóbb az idén év végéről jövő januárra. Mindez az új Office programcsomag esetében is csúszást jelent, hiszen ezt a terméket a Vistával egy időben szeretné megjelentetni a Microsoft. Az említett két szoftver mellett most a következő generációs Longhorn Server program legújabb béta tesztváltozata is kiadásra került.

Hagyományos PC-szoftvereinek megújítása mellett az online piacon is erősíteni kíván a Micosoft: ehhez egy olyan új kezdeményezést indított útjára, amely megkönnyítheti a készülékgyártóknak a Windows Live szolgáltatáshoz szabott hardvereszközök fejlesztését. Ennek egyik példája a CES-en bemutatott Philips/Uniden drótnélküli telefon, amely beépített MSN Messengert tartalmazott. A konkrét fejlesztői eszközök nyártól állnak majd a cégek rendelkezésére.
Kulcsszavak: Office Vista

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55