Segédletek kreatív programokhoz a szoftver.hu infoportálon

forrás Prim Online, 2006. május 29. 13:05
A szoftver.hu weboldal a napi frissítésű hírek, tippek, termékleírások, demó- és frissítésletöltések mellett immár hasznos segédletekkel (tutorialokkal) is támogatja a kreatív szoftverek iránt érdeklődőket és a felhasználókat.
Senki sem születik mesterembernek: mindenkinek végig kell járnia a tanulás rögös ösvényeit. Azonban jelentősen gyorsabb lehet ez a folyamat, ha segítők, illetve segédletek, más néven tutorialok mutatják meg az adott probléma helyes, vagy éppen lényegesen egyszerűbb megoldását. A célhoz vezető úton lépésről lépésre haladhat mindenki végig, így biztosan meg tudja valósítani, amit eltervezett. Kiderül, hogyan készíthetünk névjegykártyát Excel táblázat adataiból, vektoros aláírást szkennelt szignatúrából, hulló aszteroidákat, vagy villámot.

Indításként 15 ingyenes segédlet áll az érdeklődők rendelkezésére, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator és Adobe InDesign szoftverekhez. Ez a szám fokozatosan növekedni fog, illetve újabbnál újabb kreatív alkalmazásokhoz fognak megjelenni tutorialok, ezért érdemes lesz gyakran visszatérni a szoftver.hu Segédletek szekciójába (http://www.szoftver.hu/tutorials.asp). 
Kulcsszavak: felhszoft onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14