Check Point Integrity Clientless Security 4.0

forrás Prim Online, 2006. május 30. 15:53
A Check Point Software bejelentette a Check Point Integrity Clientless Security 4.0-át, amely az IT részlegek ellenőrzése alá nem tartozó, nem biztonságos PC-k problematikájának egyik legfejlettebb megoldását kínálja. Az új termék megvédi a vállalatokat a nem felügyelt, vendég PC-k által jelentett veszélyektől, anélkül, hogy az IT részlegnek biztonsági szoftvert kellene telepítenie a kérdéses hálózati végpontokra.
Az igény szerint alakítható és nagyhatékonyságú védekezési módszerek különleges, új kombinációja biztosítja, hogy az Apache és az IIS alapú web alkalmazások a lehető legkisebb hatással legyenek az IT személyzetre és a végfelhasználókra, ugyanakkor fellép a személyi adatok eltulajdonítása ellen. Az Integrity Clientless Security 4.0 az egyetlen olyan on-demand végpont-biztonsági alternatíva, amely teljes mértékben integrált, átfogó és felhasználó-barát védelmet nyújt.

Az internetes bankszámlák, az e-kereskedelmi fiókok, a Microsoft Outlook Web Access, az SSL VPN hálózati hozzáférés, és minden más Web-alkalmazás biztosítása olyan megoldást követel meg, amely megelőző jelleggel hárítja el a fenyegetéseket, miközben biztosítja a végfelhasználók megelégedettségét. A jelen megoldás képes:

Megakadályozni, hogy a billentyűleütés-rögzítő megszerezze a felhasználó bejelentkezési adatait és azokat jogosulatlan feleknek továbbküldje. Az Integrity Clientless Security 4.0 kiterjesztett heurisztikát alkalmaz a nagypontosságú billentyűleütés-rögzítés észleléshez és blokkoláshoz.

Megakadályozni kémprogramokat a titkos adatok felfedésében. Az Integrity Clientless Security-ban szereplő, új Secure Workspace virtuális, titkosított környezetet biztosít a távoli PC-k számára, amely elrejti az adatokat a rosszindulatú programok, vagy bármely más, nem engedélyezett alkalmazás elől. Emellett a Secure Workspace megvéd a munkafolyamat során keletkező adatok USB-re, vagy bármely más adathordózóra másolásától, és a munkafolyamat végét követően, letöröl minden kapcsolódó adatot a PC-ről.

Biztosítja a megfelelést a vállalat biztonsági előírásainak a bejelentkezés előtt, valamint a kapcsolat teljes ideje alatt. Az Integrity Clientless Security 4.0 lehetővé teszi olyan részletek ellenőrzését, mint a frissített antivírus szoftver, a patch installáció és így tovább, mielőtt beengedi a PC-t a vállalati hálózatba.

Minimálisra csökkenti a végfelhasználóra gyakorolt hatást, annak köszönhetően, hogy az ügyfél, az üzleti partner vagy az alkalmazott otthoni asztali gépe biztosítására a legkisebb és legkevésbé alkalmatlankodó, on-demand biztonsági kereső beépülő modult vagy appletet használja.

A Check Point Integrity termékcsalád többi, ügyfél-alapú megoldásaival együtt, az Integrity Clientless Security 4.0 megfelel a Total Access Protection (TAP – teljes körű hozzáférési védelem) végponti biztonsági előírásoknak. A TAP biztosítja, hogy valamennyi vállalati hálózati végpont – alkalmazottak és vendégek gépei, távoli és hely PC-k, vezetékes és vezeték nélküli PC-k – megfeleljen a biztonsági előírásoknak már a vállalati hálózathoz való csatlakozást megelőzően.

Az Integrity Clientless Security 4.0-val, a Connectra-val, valamint a teljes  határvédelmi, belső, web-biztonsági és végponti megoldás-portfolióval kapcsolatos információt a http://www.checkpoint.com. website-on talál.
Kulcsszavak: security Check Point

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14