Tízéves magyarországi fennállását ünnepli az APC magyarországi képviselete

forrás Prim Online, 2006. június 8. 13:58
Az American Power Conversion (APC) magyarországi képviselete kerek évfordulóhoz érkezett: idén júniusban ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját.
Az amerikai cég 1996-ban "APC Europe magyarországi közvetlen kereskedelmi képviselet" néven nyitotta meg hazai irodáját, amely kezdetben mindössze egy disztribútorral dolgozott együtt. 1999-re négy, 2003-ra pedig hét főre nőtt az alkalmazottak száma a képviseletnél, és a létszám növekedése azóta is folyamatos. A dinamikus fejlődést jól mutatja, hogy az elmúlt 10 év alatt több mint 1000 viszonteladó partneren keresztül szolgálták ki a felhasználókat, és a hazai képviselet mára az egész SEE (South-Eastern-Europe, Dél-Kelet-Európa) régió tevékenységéért és teljesítményéért felel.

Az APC magyarországi képviseletét Bíró Viktor irányítja, aki 1997 óta a vállalat munkatársa, 2006 májusa óta pedig az APC dél-kelet európai regionális menedzseri posztját is betölti. A képviselet fő feladata, hogy felhívják a felhasználók figyelmét az APC piacvezető, innovatív megoldásaira, valamint hogy a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekre, problémákra a lehető leggyorsabban, néhány óra alatt megoldást biztosítsanak. Ezt elősegítendő, Írország után másodikként, nemrégiben Magyarországon is support központot nyitott az APC, amely nemcsak Magyarországról, hanem az egész kelet-közép-európai térségből fogad hívásokat.

"Büszkék vagyunk rá, hogy tíz éve egyre sikeresebben vagyunk jelen az informatikai infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító megoldások piacán" - mondta Bíró Viktor, az APC dél-kelet európai regionális menedzsere. "A kis és közepes vállalatoktól kezdve egészen a nagyvállalatok és intézmények számára kínálunk rendelkezésre állást biztosító megoldásokat, beleértve a szünetmentes áramellátást és energia elosztást, a videofelvételt is készítő környezet-megfigyelő rendszereket és - válaszul arra, hogy az adatközpontokban a növekvő teljesítménysűrűség kapcsán egyre több hő keletkezik - az integrált hűtési megoldásokat is. Mindezt egyben biztosítja az APC díjnyertes hálózat-kritikus fizikai infrastruktúra rendszere, az InfraStruXureTM. Ugyanakkor az otthoni felhasználók számára is kínálunk szünetmentes tápegységeket, túlfeszültség-védelmi eszközöket, mobilmegoldásokat. A sokat utazó üzletemberek például magabiztosan indulhatnak útnak az APC Travel Power Case utazótáskával és a 6-9 órás üzemidőt biztosító notebook akkumulátorral. Az elmúlt tíz év fejlődése igazolja, hogy az APC az adatközpontok fejlesztésén túl mára komplex megoldás-szállítóvá lépett elő. A folyamatos fejlesztések mellett az elkövetkező években is célunk a felhasználók elégedettségének további erősítése, illetve piaci részesedésünk növelése egyéb termékeink, szolgáltatásaink körében is" - tette hozzá Bíró Viktor.
Kulcsszavak: APC-hu APC

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50