Orvosi laborok számára is kínál szünetmentes tápegységet az APC

forrás Prim Online, 2006. december 25. 15:04
Az American Power Conversion (APC) új termékekkel bővítette Smart-UPSR termékcsaládját. Az új Smart-UPS RT 6000VA és 8000VA kapacitású egységek nagy teljesítménysűrűségű, skálázható megoldásokat kínálnak a szerverszobákhoz, valamint a hang- és adathálózatokhoz. A termékeket többek között orvosi laborok és a könnyűipar alkalmazásai számára ajánlja az APC.
Az új 6000VA és 8000VA kapacitású, kettős átalakítású online szünetmentes tápegységek szigorú feszültség- és frekvenciaszabályozást, beépített áthidalást és bemeneti teljesítménytényező korrigálást nyújtanak. Az egységek skálázható áthidalási idejű, nagy teljesítményű áramellátás-védelemről gondoskodnak, és számos területen ideális megoldást biztosítanak a hang- és adathálózatok működtetéséhez, többek között az orvosi laborok és a könnyűipari alkalmazások esetében. A 3U rack méretű, nagy teljesítményű áramellátás-védelmet kínáló 6000VA modell az ügyfelek online szünetmentes tápegység-igényét hivatott kielégíteni. A termék skálázható áthidalási időt biztosít. A Smart-UPS RT 6000AV modell bevezetése előtt ilyen szintű áramellátás-védelem csak a 4U vagy 6U méretű rackszekrény esetében állt rendelkezésre.
 
Az új 6000VA és 8000VA modellek a Smart-UPS RT termékcsaládot egészítik ki, és az ügyfelek számára innovatív megoldásként állnak rendelkezésre az 1-20 rackszekrényt tartalmazó adatközpontok szerverszobáihoz. A nagy teljesítményű belső töltők szinte korlátlan számú kiegészítő akkumulátorcsomag használatát teszik lehetővé annak érdekében, hogy az üzletmenet szempontjából kritikus fontosságú rendszereknek nagy áthidalási időt biztosítsanak. Az egységek torony, illetve rackszekrényekre optimalizált (3U és 6U) kialakításban érhetők el. Ezeket az APC ellátta az InfraStruXure architektúrán belüli használhatóságot igazoló minősítéssel. Mivel az ügyfelek fizikai infrastruktúrája időről-időre módosítást és bővítést igényel, a Smart-UPS RT termékvonal segítséget nyújt az informatikai szakembereknek, hogy egyszerűen konfigurálhassák és alkalmazhassák az integrált megoldásokat hálózataikhoz.
 
A Smart-UPS RT olyan alkalmazásokhoz ideális, amelyek két- vagy többórás áthidalási időt igényelnek. Rugalmas kialakításnak köszönhetően könnyen telepíthető az integrált InfraStruXure megoldások részeként, rackszekrényekbe vagy önálló egységként orvosi laborokban, illetve könnyűipari munkahelyeken is. A Smart-UPS RT család minden egysége támogatja a távfelügyeletet és az APC PowerChute figyelő- és felügyeleti szoftver használatát.
Kulcsszavak: APC

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50