Biztonsági megoldás a Windows Vista béta verziójának felhasználói számára

forrás Prim Online, 2006. június 9. 12:36
A Trend Micro bejelentette a PC-cillin Internet Security továbbfejlesztett változatát, amely elérhető lesz a Windows operációs rendszer következő verzióján, a Windows Vistán is, így átfogó védelmet nyújt majd a Windows Vista felhasználói számára a vírusok és más fenyegetések ellen.
A Windows Vista béta verziójához védelmet nyújtó Trend Micro PC-cillin a Microsoft Security at Home weboldaláról lesz letölthető, ahol további biztonsági információk érhetőek el a Windows Vistáról.

A várakozások szerint a Windows Vista lehetővé teszi a mobil és a távoli hozzáférés rugalmasabb alkalmazását, jelentősen csökkenti a telepítési és karbantartási költségeket, és biztonságosabb, egyszerűbben használható munkakörnyezetet biztosít, ezáltal segíti a felhasználókat az információk hatékonyabb elérésében. A Trend Micro PC-cillin Internet Security a Windows-felhasználók számára olyan speciális szolgáltatásokat nyújt, amelyek túlmutatnak a szokványos víruskeresési és tűzfal funkciókon. A termék védelmet biztosít a felhasználóknak az egyre inkább terjedő, újfajta fenyegetések, például az adathalászat, a hálózati vírusok, a levélszemét, a Wi-Fi-behatolás, a nem megfelelő webtartalom és a kémprogramok ellen.
Kulcsszavak: Trend Micro Vista

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59