Tucatnyi Windows-javítás érkezik kedden

Kiss Ádám Zoltán, 2006. június 9. 19:53
A rendszergazdák nem fognak unatkozni a szokásos hó eleji keddi frissítési napon, a Microsoft tucatnyi fontos frissítést ad ki a Windows, Office és Exchange szoftverekhez.
Az előre ütemezett javítási időpontban a vállalat 12 javítást ad közzé, ebből kilenc a Windows, kettő az Office, egy pedig az Exchange e-mail szerverprogram frissítése lesz.

A vállalat előzetes közleménye szerint mindenképpen ajánlott a frissítés, mivel legalább egy Windows-javítás és egy Office-javítás kritikus minősítésű hibát foltoz be. Szintén változás áll be az Internet Explorer ActiveX kezelésében. Ennek a területnek a beállításai alapvetően befolyásolhatják, hogy milyen módon jelenik meg egy weboldal tartalma a böngészőben. A vállalat éppen ezért két hónappal ezelőtt a fejlesztők rendelkezésére bocsátott egy "kompatibilitási frissítést", most lezárul az átállás folyamata. Ezen kívül a Microsoft nem pontosította, hogy a Windows, az Office vagy az Exchange mely részeit kívánják foltozni, de várható a védelmi szoftverek szokásos havi frissítése is.
Kulcsszavak: security Windows

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55