NonStop számítástechnika középvállalatok részére

forrás Prim Online, 2006. június 14. 14:39
A HP Integrity NonStop NS1000 szerver az egészségügyi, a távközlési és a pénzügyi szolgáltatószektor kisebb vállalatai számára készült. Ezek a cégek mind gyakrabban szembesülnek a nagyobb versenytársaikra jellemző üzleti elvárásokkal: pl. a kritikus üzleti alkalmazások 7x24 órás rendelkezésre állásának és valós idejű elérésének igényével. Az NS1000 segítségével a felsorolt ágazatok kis- és középvállalatai gazdaságosan teljesíthetik ezeket a követelményeket.
A pénzügyi szolgáltatószektorban az NS1000 jól használható az ATM- és a POS‑tranzakciók gerinceként, hiszen egyetlen megoldáson belül biztosítja az e feladathoz szükséges összes hardvert, az operációs rendszert, a szoftvereket és az adatbázist.

A HP Integrity NonStop technológia jelentette magas szolgáltatási szintek és rendelkezésre állás különösen előnyös a feltörekvő piacok, például Oroszország és Kína vállalatai számára. Az érettebb piacokkal ellentétben ezekben az országokban a kormányszervek és a vállalatok gyakran teljesen a nulláról kezdik a következő 20-30 évre tervezett adatközpontok építését. Az NS1000 jól használható az ilyen infrastruktúrák építőelemeként.

Az NS1000 szerver a nagyobb cégek – pl. műholdas rendszereket üzemeltető kórházak vagy fiókhálózattal rendelkező pénzintézetek – rendelkezésre állási igényeinek támogatására is alkalmas.

„Egyetlen versenytárs megoldás sem ér ebben az árkategóriában az öt kilencessel jellemezhető rendelkezésre állási szint nyomába: az NS1000 garantált éves üzemideje 99,999%” – jelentette ki Craig Wagner, a HP NonStop Enterprise Divíziójának marketingért és megoldásokért felelős igazgatója. „Ha valaki megfizethető, folyamatosan rendelkezésre álló, kulcsrakész környezetre vágyik, nem érdemes a HP Integrity NonStop NS1000 szervernél tovább keresnie.”

Az NS1000 az új NonStop Value Architektúrára épül. Ez a megoldás szabványos hardverelemekkel párosítja a NonStop szoftvercsomag alapvető előnyeit: a szoftveres hibatűrést/hibaizolálást, a dinamikus terheléselosztást, az alkalmazás-virtualizálást és az átlátható fürtprogramozást.

Az Intel® Itanium® 2 processzoros támogatott konfigurációk tartalma: 2-8 processzor, 4 vagy 8 GB memória, 1,3 GHz-es/3 megabájtos gyorsítótár, 32 terabájtos tárolókapacitás kialakításának lehetősége egy rendszeren belül, belső lemezekkel. Az ügyfelek számára további beruházásvédelmet és még alacsonyabb TCO-t jelent, hogy a jövőben kiaknázhatják az Itanium processzor új fejlesztéseinek előnyeit.

A HP Integrity NonStop NS1000 szerver már jelenleg is kapható valamennyi régióban. További információ a teljes HP Integrity NonStop szervercsaládról és azon belül az NS1000 modellről: www.hp.com/go/integritynonstop
Kulcsszavak: HPQ szerver

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14