HP: Új, üzleti felhasználásra szánt noteszgép és dokkolóállomás

forrás Prim Online, 2006. június 17. 08:17
A HP bemutatta noteszgépekhez készült „három az egyben” NAS dokkolóállomását. A hibatűrő, többfunkciós megoldás a dokkolóállomások szokásos jellemzői mellett NAS-tárolóval támogatja a biztonsági mentést, a helyreállítást és a fájlmegosztást. A HP szintén nemrégiben mutatta be az AMD 64 bites, kétmagos processzortechnológiájára épülő HP Compaq nx6325 üzleti notebookot amely megfizethető árszínvonalon juttatja sokoldalú mobil irodához a KKV-k felhasználóit.
Három az egyben NAS dokkolóállomás – többfunkciós mobil irodai megoldás

A többfunkciós NAS dokkolóállomás olyan használati élményt nyújt, mintha asztali számítógépen dolgozna. Megbízható dokkolási képességeket, kényelmes biztonsági mentést és helyreállítást, tér- és időbeli korlátoktól mentes információhozzáférést, valamint egyszerű fájl- és eszközmegosztást biztosít.

Két hálózati USB-portja lehetővé teszi a nyomtatók, szkennerek és más eszközök hálózati megosztását. A termék ezenkívül további hat USB-porttal, valamint MultiBay II és ExpressCard helyekkel támogatja a jövőbeni bővítést. Az integrált 160 GB-os SATA merevlemez hálózati meghajtóként is hozzáférhető. A HP Backup and Recovery Manager szoftver könnyen kezelhető biztonsági másolatkészítéssel előzi meg az adatvesztést, és csökkenti a leállások kockázatát. A dokkolóállomás beágyazott NAS konfigurációs segédprogramja kényelmes és biztonságos fájlmegosztást tesz lehetővé.

A dokkolóállomás gond nélkül működik a HP üzleti noteszgépes kiegészítőinek többségével, ami egyszerűsíti bevezetését és elősegíti a problémamentes munkavégzést.

HP Compaq nx6325 noteszgép

A KKV-knak tervezett, kiváló ár-teljesítmény arányú HP Compaq nx6325 notebook többféle AMD processzortechnológiával rendelhető: pl. AMD Turion 64 X2 Mobile Technology és AMD Mobile Sempron Technology. Nagy teljesítményű kétmagos processzorával(1) a felhasználók több, nagy kapacitásigényű programot futtathatnak párhuzamosan, így több feladatot végezhetnek el kevesebb idő alatt.

A mobilitás és a produktivitás tökéletes egyensúlyát megtestesítő, „thin-and-light” kategóriájú noteszgép többféle csatlakozási lehetőséget, megnövelt üzemidejű akkumulátort és új generációs ATI grafikus kártyát kínál. LightScribe technológiára épülő, opcionális kétrétegű DVD+/-RW meghajtója az egyrétegű lemezek tárkapacitásának kétszeresét nyújtja, és támogatja az egyedi címkék közvetlen lemezre írását. Az nx6325 „hét az egyben” kártyaolvasójával a felhasználó gyorsan megoszthatja adatait a legnépszerűbb kártyaformátumok segítségével. A modell ezenkívül biometrikus ujjlenyomat-érzékelővel, integrált TPM 1.2 biztonsági lapkával(5) és Smart Card olvasóval  is rendelkezik.

A mobil életstílus viszontagságait jól tűrő új noteszgép a HP mobil adatvédelmi rendszerével (HP Mobile Data Protection System) óvja az adatokat az ütődésekkel és a rezgéssel szemben. Védelmi jellemzői között karcolásálló laminálás és a HP folyadékálló billentyűzete is szerepel.

Kulcsszavak: notebook HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14