Idén is sikerrel zárult a HP Magyarország konferenciája

forrás Prim Online, 2006. június 20. 18:06
A HP Magyarország immár harmadik alkalommal rendezte meg HP Infrastructure Development Forum (IDF) elnevezésű programját. Idén ismét nagy sikerrel zárult az esemény, ahol ezúttal olyan neves cégek voltak partnerek, mint a KPMG, a Conet, a Kürt és a Sysman.
A fórum célja minden évben a legégetőbb és legérdekesebb piaci problémákra megoldási lehetőségek felvonultatása. 2004-ben a hangsúly a magyar szoftverfejlesztőkön volt, tavaly pedig az ügyfelek és partnerek igényeit figyelembe véve állt össze a program. A 2006-os téma a növekvő KKV- és HP Integrity igényeket járta körül, így az idei IDF találkozó az infrastuktúrális megoldásokról szólt, a HP Integritytől a HP Proliantton keresztül egészen a mentésekig és tároló megoldásokig.

Az idei rendezvény főbb célkitűzései, hogy résztvevők segítséget kapjanak az Alpha és PARISC migráció témájában, megismerjék a HP Integrity egyedi előnyeit, úgy mint virtualizáció és particionálás, valamint hogy felismerjék a gyakorlati előnyeit a konszolidációnak és katasztrófatűrő megoldásoknak. Az eseményen interaktív módon nyílt lehetőség a konzulensekkel együtt a legjobb megoldások kitalálására és azok megvitatására.

Az egyeztetések alkalmával a résztvevők körüljárták az IT virtualizáció, az IT konszolidáció, a katasztrófatűrő megoldások, és a HP Alpha migráció témakörét. Tapasztalt workshop-vezetők segítették az elképzelt nagyvállalatok informatikai problémáinak a megoldását. Az ügyfél-szituációkat, az "ügyfél" üzleti környezetét - IT infrastruktúra, célok, kívánt eredmények és reális lehetőségek - a konzulens partnerek a HP-szakértőkkel együtt, közösen gondolták végig. Ebben az évben mintegy 50 informatikai szakember vett részt a közös gondolkodásban.

A nap eredményeként négy esettanulmány készült a szükséges megoldások és a mérhető előnyök eredményeként, azaz négy kereskedelmi és konzulens csapat vált még elfogadottabb szakértőjévé az adott témáknak.
Kulcsszavak: konferencia HP-hu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50