Újabb magyar régióvezetői kinevezés az EDS-nél

forrás Prim Online, 2006. július 5. 18:01
Az EDS július 1-jével dr. Wessely Istvánt nevezte ki a vállalat kelet-közép-európai régiójának szolgáltatásokért és operációért felelős igazgatójává. Kinevezésével felelősségi köre Magyarország mellett az ausztriai, cseh és lengyel ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásokra és ügyfélkapcsolatra is kiterjed majd.
Wessely István 1995 óta dolgozik az EDS Magyarországnál, jelenlegi kinevezését megelőzően szolgáltatásokért és operációért felelős igazgatóként tevékenykedett. Kulcsszerepet játszott az EDS Best ShoreSM programjának megvalósításában, melynek keretében a 10 globális üzleti folyamatkihelyezési (BPO) szolgáltató központból 3 Magyarországon jött létre: 2003-2004 folyamán vezetése alatt Magyarországon került kiépítésre az EDS Regionális Pénzügyi és Számviteli Szolgáltatási Központja.

Kinevezésével a magyar regionális vezetők száma immáron három főre emelkedett.

Vadász Imre, az EDS Magyarország humán erőforrás igazgatója 2005 szeptemberében csatlakozott a vállalathoz. Felelősségi köre nem csak a magyar HR feladatok tervezésére és irányításra terjed ki, hanem a közép-kelet-európai HR operációért is felel.

Csapó Kinga 5 éve dolgozik a vállalatnál, 2002-től a vállalat kommunikációs igazgatójaként. 2004 óta a magyarországi EDS pr-tevékenysége mellett a cseh és lengyel kommunikációs feladatokért is felel. Stratégiai szerepe van a kommunikációs programok tervezésében és összehangolásában, az EDS CSR politikájának kialakításában, valamint a vállalati image és reputáció formálásában.
Kulcsszavak: EDS

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A világ egyik legjobb egyetemével kötött partnerséget a Budapesti Metropolitan Egyetem

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) első és egyetlen magyar egyetemként írt alá hosszú távú partnerségi megállapodást az Arizona State University-vel (ASU), amely a Center for World University Rankings 2023-2024 szerint a világ legjobb egyetemeinek 1%-ába tartozik.  Ez a partnerség új lehetőségeket biztosít a METU-n tanuló magyar és külföldi hallgatók számára, és a magyar felsőoktatás nemzetközivé válásának következő lépcsőfoka lehet. A megállapodás alapján a METU jogosult használni a logója részeként a „powered by Arizona State University” megnevezést.

2024. május 4. 10:31

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55