Szakmai konferencia a SAS közép-kelet-európai partnerei számára

forrás Prim Online, 2006. július 29. 08:20
A sikeres indiai debütálás után Európába érkezik a vezető üzleti intelligencia szállító SAS partnerei számára megrendezett konferenciája, a SASTek. A háromnapos fórumon a vállalat SAS-szoftverrel foglalkozó partnerei az üzleti intelligencia legújabb trendjeivel, és a SAS technológiai, architektúra, szolgáltatások és teljes termékportfoliójának újdonságaival ismerkedhetnek meg.
Az indiai siker után a SAS most kelet-közép-európai partnerei számára rendezi meg a szakmai továbbképzést biztosító konferenciát. Az első európai SASTek fórumnak szeptember 6-8. között Prága ad otthont.

A fórum célja, hogy a vállalat stratégiai partnerei jobban megismerjék a SAS által használt technológiát, iparág-specifikus termékeit és megoldásait, valamint a szolgáltató csoportok létrehozásának gyakorlatát. Ennek köszönhetően kihasználhatóvá válnak az üzleti intelligenciában rejlő lehetőségek, ahogyan erre a vállalat jelszava is utal: „Harness power beyond BI”. A SAS-szakértők előadásai után a résztvevők testközelből is megismerhetik a SAS legújabb üzleti intelligencia és adatintegrációs megoldásait.

A konferencia nyitó előadását Allan Russell, a SAS International stratégiai elnökhelyettese tartja. A nemzetközi hírű szakember 25 éve segíti a SAS International munkáját, jelenleg amerikai és európai szoftverfejlesztő projektekben vesz részt. Gloria Miller, a SAS Szolgáltatások üzletágának alelnöke szerint világszerte egyre elterjedtebbé válik az üzleti intelligencia alkalmazása. A dinamikus piacokon egyre több vállalat alkalmazza a BI-t növekedéstámogató stratégiai eszközként, így a következő években jelentős keresletnövekedésre lehet számítani.

A fórumról bővebben a https://congress.cis-heidelberg.com/SAS/SASTek-2006/start.htm weboldalon olvashat.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50