Új elnök az Avnet EMEA-divíziójának élén

forrás Prim Online, 2006. szeptember 26. 11:45
Az amerikai központú, 68 országban leányvállalattal rendelkező Avnet Technology Solutions kedden bejelentette, hogy Achim Apelt nevezte ki az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) divíziójának elnökévé.
Achim Apel elnöki felelősségi körébe tartozik majd az Avnet európai, közel-keleti és afrikai IT kereskedelmi tevékenységének, valamint növekedésének stratégiai irányítása, az 1,3 milliárd USD bevételű disztribúció piaci szerepének növelése. Az új elnök közel 30 éves értékesítési, marketing-és vezetői tapasztalatával erősíti az Avnet európai felsővezetői csapatát.

Achim Apel a Motorola Embedded Communication Computingtől érkezett az Avnethez, ahol 2004 óta nemzetközi értékesítési igazgatóként dolgozott. A Motorolánál egy globális ügyfélkiszolgáló rendszert épített ki, valamint egy nemzetközi szolgáltatásközpontú üzleti modell bevezetése kötődik a nevéhez.

Ezt megelőzően 5 évig a FORCE Computersnél a főigazgatói és a marketing-sales divízió alelnöki posztját töltötte be. Korábban jelentős IT-tapasztalatokat szerzett a Digital Equipment Corporationnál (DEC) és a Compaq Computers-nél is, ahol értékesítési és hálózatépítési területeken dolgozott. Pályafutását a National Cash Registernél (NCR) és a Thomson-CSF-nél kezdte, ahol szintén kereskedelmi és marketingfeladatokat látott el 1979-től 1982-ig.
Kulcsszavak: Avnet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59