Laptopállvány beépített billentyűzettel

forrás Prim Online, 2006. november 2. 18:16
A Logitech bejelentette a Logitech Alto laptopállvány megjelenését. A laptopgépet az állványra helyezve annak képernyője az ember szemmagasságába emelkedik, külső billentyűzete pedig megkímél a hordozható számítógép saját billentyűzetének kényelmetlenségeitől.
A laptopgépek világszerte egyre népszerűbbek, sok háztartásban már elsődleges számítógépként használják őket. A hordozható gépek kompakt kialakítása azonban gyakran a kényelem rovására megy: a beépített billentyűzetek gyakorta idegennek tűnő elosztású, sűrűn elhelyezett gombjain gépelni igen kellemetlen kéztartást követel, és az alacsonyan lévő képernyőre sem jó érzés hosszú ideig lefelé tekinteni. A Logitech Alto ezeket a problémákat egyszerűen és frappánsan oldja meg. A könyvszerűen kinyitható Alto egyik oldalán egy teljes, szabványos billentyűzetet találunk, a másikon pedig egy döntött lapos felületet a laptop elhelyezésére. Az Alto billentyűzet használata pontosan olyan, mint amihez az asztali számítógépeknél hozzászoktunk: teljes numerikus billentyűzet, multimédia-vezérlőgombok és szabványos gombkiosztás. Az egyszerűen összeállítható platform a képernyőt szemmagasságba emeli, így ideális távolságra helyezve azt a felhasználótól.

A Logitech Alto bármilyen asztalfelületen jól használható, és 30 másodperc alatt összeszerelhető. A laptop gépet egyszerűen csak rátesszük az állványra, és bedugjuk az USB kábelt. Eltenni is ugyanilyen könnyű: az állványt összecsukva aztán félbehajtva egészen kicsi, mindössze 23,7x42,8x3,6 cm helyet foglal, így tárolása sem okozhat gondot.

A Logitech Alto várhatóan decembertől lesz kapható Európában.
Kulcsszavak: notebook Logitech

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50