Symantec AntiVirus támogatás Windows Vistához

forrás Prim Online, 2006. november 7. 14:35
A Symantec megjelentette a Symantec AntiVirus Corporate Edition és a Symantec AntiVirus Enterprise Edition új verzióját. A Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.2 automatikus védelmet és reakciót biztosít a vírusok, kémprogramok, kéretlen reklámok ellen a Microsoft Windows Vista operációs rendszeréhez.
A Symantec AntiVirus 10.2 béta verziói a Symantec Windows Vista Információs Központon keresztül érhetők el a jelenlegi felhasználók számára, akik a Microsoft Windows Vista operációs rendszert tesztelik. A Symantec béta verziójának 2005 decemberi megjelenése óta mintegy 70 000 alkalommal töltötték le a felhasználók, akik a Symantec AntiVirus valós idejű, automatizált védelmét akarták élvezni a Microsoft új operációs rendszerének tesztelése közben. A Symantec Vista Információs Központja további információval szolgál a termék Windows Vistával aló kompatibilitásáról, illetve tájékoztatást nyújt azoknak a vezetőknek, akik a Microsoft Windows Vistára való áttérést fontolgatják.

A Symantec AntiVirus 10.2, a Vista RC2-höz készült béta verziójáról további információk

Az átfogó, minden hálózati típusra alkalmazható, könnyen telepíthető maleware védelem mellett a Symantec AntiVirus Enterprise Edition 10.2 most antivírus és kémprogram-ellenes kliens-támogatást biztosít a Vista platformhoz. A vállalati munkaállomások és hálózati szerverek számára kifejlesztett, kéretlen levelek és kémprogramok elleni védelem mellett  a Symantec AntiVirus Enterprise Edition  magában foglalja a Symantec Client Security 3.1-et, amely proaktív kliensvédelmet biztosít a komplex fenyegetettségek ellen az antivírus, antispyware, tűzfal és betörés-megelőző technológiák egyesítésével, egyetlen konzolon. A Symantec AntiVirus Enterprise Edition tartalomszűrést és spam megelőzést is biztosít az Internet gateway, valamint a Domino és Exchange környezetek számára.

A Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.2 és a Symantec AntiVirus Enterprise Edition 10.2 decembertől elérhető a Symantec a Symantec hozzáadott értéket képviselő értékesítőkből, disztributorokból és rendszer integrátorokból álló, világszintű hálózatán keresztül. Az értékesítőkről, disztribútorokról további információ
Kulcsszavak: Vista Symantec

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

NIS2 visszaszámlálás: Másfél hónapjuk van a vállalatoknak a NIS2 nyilvántartásba vételre

A NIS2 direktíva számos követelményt fogalmaz meg az EU-tagállamok kiber- és információbiztonságára vonatkozóan. Magyarországon a „2023. évi XXIII. törvény a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről”, azaz a „Kibertan-törvény” implementálja a direktíva rendelkezéseit, melynek értelmében az érintett vállalatoknak 2024. június 30-ig regisztrálniuk kell magukat a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) által kijelölt online felületen.

2024. május 14. 17:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36