Új globális kkv-üzletág az SAP-nál

forrás Prim Online, 2006. november 16. 18:24
Az SAP a kis- és középvállalati (kkv-) szegmensben elért növekedés további ösztönzése érdekében Hans-Peter Klaeyt nevezte ki új Global SME üzletága elnökévé. Az új szervezet a kis- és középvállalati ügyfelekkel kapcsolatos értékesítést, marketinget és operatív működést irányítja, és összehangolja az e csoportot kiszolgáló erőforrásokat.
Klaey közvetlenül Léo Apothekernek, az SAP ügyfélmegoldásokért és működésért felelős elnökének, az SAP AG igazgatósági tagjának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

A kkv-szektorbeli jelenlét erősítése a folyamatos növekedés fontos mozgatórugója, és hangsúlyos stratégiai beruházási terület az SAP számára. Már jelenleg is kkv-k teszik ki a cég ügyfélkörének 65 százalékát, amely határozott lépésekkel igyekszik tovább bővíteni részesedését ebben a szegmensben: új értékesítési csatornákat épít ki és a világ legnagyobb portfólióját hozza létre kimondottan a kis- és középvállalatok piaci, ágazati és erőforrásigényeire szabott vállalatirányítási szoftverekből. Új pozíciójában Klaey a globális, illetve regionális vezetőséggel és értékesítési szervezettel együtt munkálkodik az SAP kkv-kal kapcsolatos feladatok megvalósításának felgyorsításán, például az integrált értékesítési stratégia kidolgozásán, a közvetlen és közvetett értékesítési csatornák célzott programjainak elindításán, valamint kkv-vonatkozású ügyfél-kiszolgálási és marketinginnovációk bevezetésén.

Klaey 2002 januárjától az SAP Asia Pacific vezérigazgatójaként a cég operatív működését irányította az ázsiai és csendes-óceáni térségben, kiépítette a helyi vezetői csapatot és jelentősen továbbfejlesztette az SAP üzleti tevékenységét a régió különféle piacain.

Korábban Klaey az SAP UK Limited ügyvezető igazgatójaként sikeresen növelte az SAP részesedését az Egyesült Királyság, Írország és Afrika piacain. Ezt megelőzően az SAP svájci leányvállalatánál töltött be különféle értékesítési és vezetői pozíciókat. Klaey 1996-ban csatlakozott az SAP csapatához, és két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az IT-ágazatban. Tanulmányait Svájcban végezte, gépészmérnöki és üzleti diplomával rendelkezik.
Kulcsszavak: SAP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A CIB Bank a Kyndrylt választotta hitelezési platformja modernizálására

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT infrastruktúra-szolgáltatója és a CIB Bank, Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi bankja ma bejelentette, hogy a Kyndryl támogatta a bankot alkalmazásai modernizálásában és fedezetlen hitelezéssel kapcsolatos munkafolyamatai átalakításában. Ennek eredményeként a CIB Bank – a fogyasztói hitelek feldolgozására szolgáló modern és automatizált rendszer bevezetésével – tovább egyszerűsíti hitelezési folyamatát, nagyobb hatékonyságot és jelentős költségmegtakarítást érhet el.

2024. április 30. 14:41

Az ABB Santa Palomba-i gyártóüzeme évi 675 tonnával csökkenti a szén-dioxid-kibocsátását

Az ABB áram-védőkapcsolók (AVK/FI-relék) és árammérők olaszországi, Santa Palomba-i gyártóüzeme évente 675 tonnával csökkenti CO2-kibocsátását. A meglévő megújuló energiaforrások mellett egy új fotovoltaikus rendszer biztosítja a telephely energiaellátásának negyedét. 

2024. április 30. 13:02

Közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését az LG Electronics

Az LG Electronics Inc. (LG) 2024 első negyedévében 21,09 ezer milliárd dél-koreai von konszolidált árbevételt és 1,33 ezer milliárd von működési eredményt ért el. 

2024. április 30. 09:57

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14