Sikeres évet zárt az iWiW

forrás Prim Online, 2007. január 25. 00:05
Az iWiW tavaly áprilisában történt felvásárlása óta a közösségi portálon regisztráltak száma több mint duplájára nőtt, és elérte az 1,7 milliót. A felhasználók közötti kapcsolatok száma ugyanezen időszak alatt majdnem ötszörösére nőtt, és meghaladja a 162 milliót. Az oldal az év során számos új szolgáltatással bővült, míg több, meglévő funkcióját továbbfejlesztette. Ennek köszönhetően látogatottságát tekintve tartósan az első három leglátogatottabb oldal közé került. Az iWiW felületein keletkezett ez időszakra eső hirdetési bevétele meghaladta a 200 millió forintot.
A T-Online Magyarország tulajdonában lévő iWiW közösségi oldal életében kiemelkedő jelentőségű volt a 2006-os év. A portálon regisztráltak száma az elmúlt évben korábban nem tapasztalt mértékben növekedett; míg a felvásárlás napján közel 640 000 regisztrált felhasználóval rendelkezett, addig januárra ez a szám 1,7 millió főre duzzadt.

Az oldal látogatottsága szintén kiemelkedő volt, ami folyamatos növekedést követően év végére dobogós helyezést jelentett. Érdekesség, hogy a Webaudit adatai szerint december 30-án és január 1-jén az egyedi látogatószámot tekintve az iWiW második helyre került. A közösségi portál egyedi látogatottsága stabilan meghaladja a hétszázezret. Míg a tavalyi áprilisi akvizíciókor az iWiW használói között a rendszer 35 milliónál több kapcsolatot tartott nyilván, mára ez a szám meghaladja a 162 milliót.

Tavaly a T-Online Magyarország Zrt. több mint 200 milliós árbevételt generált az iWiW reklámfelületeinek értékesítéséből, amely a korábbi adatokkal összevetve szintén kiváló eredménynek mondható.

A sikerben jelentősen közrejátszott, hogy az oldalon található szolgáltatások száma növekedett, illetve az üzemeltető az év során számos, a felhasználói igényeket még jobban kielégítő fejlesztést hajtott végre.

A legújabb szolgáltatás közé tartozik a nemrég elindított „Kedvmutató”, amely mérhetővé teszi a felhasználók pillanatnyi hangulatát. Különlegessége, hogy a napi, a havi és az éves statisztikák mellett csillagjegyekre, illetve korosztályokra lebontott hangulatstatisztikák is megtekinthetők. Az eddigi működés során tapasztalt pozitív hangulati rekord karácsony napjaira esett.

Az iWiW látogatók kényelmét szolgálja, hogy decemberben a kereső funkció tovább finomodott. Ennek köszönhetően már nem csak a regisztráltak között, hanem a fórumokban, illetve az apróhirdetésekben is lehet kutatni, illetve az „összetett keresés” funkció segítségével célzott keresést lehet végrehajtani az ismerősök között, így lényegesen egyszerűbbé válik akár egy friss ismerős vagy régi osztálytárs felkutatása.

A közösségi jellegét kihasználva az iWiW – az e-spell fordítóirodával közösen – immár harmadik alkalommal karácsonyi használtruha-gyűjtést szervezett, amely keretében rendkívül sok felhasználó juttatta el használt, de még jó állapotban lévő ruháját a megjelölt gyűjtőhelyre. A meghirdetett program keretében beérkezett több mint egy teherautónyi ruha a Menhely Alapítványhoz került.
Kulcsszavak: iWiW

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel Networks gyors és megfizethető WiFi 7 opciót mutat be KKV-knak

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia alapú felhőalapú hálózati megoldások vezető szállítója, piacra dobta az NWA130BE – BE11000 WiFi 7 Triple-Radio NebulaFlex hozzáférési pontot (AP). Mivel a WiFi 7-támogatott eszközök 2024-ben válnak általánossá, az NWA130BE lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások (KKV-k) számára, hogy páratlan hálózati sebességet, kapacitást és a lehető legjobb WiFi élményt élvezhessék. 

2024. március 6. 19:24

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Gigabit sebességű internetet ad a Vodafone a kisebb díjcsomag áráért

Nagyobb sebességű internetet ad a Vodafone Magyarország a kisebb díjcsomag árért minden új, legalább 1 éves határozott idejű vezetékes internet és TV előfizetésre kötött szerződés esetén 2024. február 15. és április 15. között. Az ajánlat keretében így most TV előfizetéssel együttesen vásárolt Net M csomag áráért Net L csomagot, a Net L csomag áráért pedig Gigabit Net* csomagot ad a szolgáltató. A kedvezmény mindaddig érvényes, amíg az előfizető csomagot nem vált, vagy le nem mondja a szerződését.

2024. február 19. 11:29

Yettel: 89%-kal nőtt az adatforgalom az előző évi ünnepekhez képest

A korlátlan adatcsomagok és az otthoni internetmegoldások térnyerése is hozzájárul, hogy előző évhez képest idén jelentősen, 89%-kal nőtt a mobilinternet-forgalom a Yettel hálózatán a december 24. és január 1. közötti ünnepi időszakot vizsgálva. A szolgáltató ügyfelei szilveszterkor 8%-kal több SMS-t küldtek, mint tavaly ugyanekkor.

2024. január 3. 11:50

Újabb településeken válik elérhetővé a Vodafone gigabites internete

A közelmúltban 8 vármegye 71 településén végzett hálózatfejlesztési munkálatokat a Vodafone Magyarország, melynek köszönhetően november végétől újabb közel 180 ezer háztartásban lesz elérhető a szolgáltató 1 gigabit* sebességű vezetékes internetszolgáltatása. A fejlesztéssel a szolgáltató üzemeltetésében lévő vezetékes hálózatának 81%-án tapasztalhatják meg a Vodafone-ügyfelek az otthoni szórakozás élményét a nagykapacitású, szupergyors internettel és TV élménnyel.

2023. december 1. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50