iWiW kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: iWiW

Éjfélkor vége az iWiW-nek

Ahogy korábban írtunk róla, június 30-án, azaz ma éjfélkor végleg bezár az iWiW, az egykor legnépszerűbbnek számító magyar közösségi oldal. Aki ma délig igényelte digitális időkapszuláját, az még megmenthette profilját, a többieké viszont végleg törlődik.

2014. június 30. 14:03

Vége az iWiW 12 éves pályafutásának

Nemsokára hivatalosan is megszűnik a magyar közösségi oldal, az iWiW. Június 30-án végleg lekapcsolják a 12 éve működő szolgáltatást, amely fénykorában Magyarország leglátogatottabb portálja volt.

2014. május 15. 10:38

Közösségi médiamutatók hazánkban

A Kutatócentrum első negyedéves Web2.0 Report felméréséből kiderül, hogy a közösségi médiahasználók egyharmada mobilról és munka közben is közösségi életet él. Továbbra is a Facebook áll az élen.

2014. április 3. 16:02

M&M’s alkalmazás nyerte az iWiW versenyét

A magyar közösségi portál 2011 májusában kreatív alkalmazásokra hirdetett versenyt. Az „Apppályázat” győztese az M&M’s csokigolyós játéka lett. Mellette a Kirowski családalapításra vonatkozó kérdőíve, a Septic media társkeresője, valamint a K&H Bank pénzügyi játéka bizonyult a legszórakoztatóbb alkalmazásnak.

Kulcsszavak: iWiW
2011. augusztus 11. 17:43

Csak okosan osszunk meg a közösségi médiában nyaralási képeket!

Már szinte minden generáció nap mint nap használja a közösségi oldalakat, de érdemes megfontolni, milyen információt osztunk meg magunkról a széles nyilvánosság előtt. Fotóink adatain keresztül például még akkor is kideríthető, hogy éppen hol tartózkodunk, ha egyébként a kép tartalmáról ez nem derülne ki. Érdemes tehát adataink biztonságára nagyobb figyelmet fordítanunk különösen nyáron, amikor sokan elutaznak.

Kulcsszavak: iWiW Facebook security
2011. június 27. 17:05

Közösségi funkciók a [freemail]-en

Közösségi mappába gyűjthető levelek és az iWiW hírfolyamában megjelenő képek, üzenetek, linkek. Két új fejlesztés hazánk legnagyobb ingyenes levelezőrendszerében, az egyszerűbb, színesebb, élvezetesebb felhasználói élmény biztosításáért. Az új funkciók már elérhetőek.

Kulcsszavak: iWiW Freemail
2011. május 26. 18:34

Alkalmazások versenye az iWiW-en

Kreatív, közösségi, szórakoztató és az adott márkához közeli viszonyt mutató: többek között ilyen alkalmazásokat vár az iWiW, a már futó ‘Apppályázat’-ra. A vetélkedésre hirdetők és kreatív ügynökségek az általuk kitalált és megvalósított fejlesztésekkel jelentkezhetnek.

Kulcsszavak: iWiW
2011. május 25. 17:52

A nők otthonosabban mozognak az iWiW-en és a Facebookon

A 18-64 éves, legalább egy közösségi oldalon jelen lévő internetezők több mint fele már napi szinten használja az ilyen jellegű oldalak egyikét. Az iWiW-en és a Facebookon a nők, míg a Myspace-en és a Twitteren a férfiak aktívabbak – derült ki a KutatóCentrum és a Marketing&Média 2011. januárban végzett közös kutatásából.

Kulcsszavak: felmérés iWiW Facebook női
2011. március 10. 08:21

Láthatóvá válik a keresők számára az iWiW

2011 márciusától a magyar közösségi oldalra regisztrált nyílt klubok, nyílt események és alkalmazások bejelentkezés nélkül is mindenki számára láthatóvá válnak. A publikus oldal lehetősége közel 130 000 klubot, 25 000 eseményt és 170 alkalmazást érint. Hamarosan a felhasználók is dönthetnek a nyitásról és foglalhatnak webcímet.

Kulcsszavak: iWiW
2011. március 9. 12:31

Mobil iWiW továbbra is forgalmi díj nélkül T-Mobile előfizetőknek

A T-Mobile 2011. május 31-ig meghosszabbítja a tavaly szeptember óta érvényes akciós kedvezményét, miszerint előfizetői adatforgalmi díj nélkül érhetik el mobiltelefonjukról Magyarország legnagyobb közösségi portálját, az iWiW-et.

Kulcsszavak: mobilszolg T-mobile-hu iWiW
2011. március 2. 19:21

Mennyire biztonságosak a közösségi oldalak?

Annak ellenére, hogy a Facebookot és más közösségi oldalakta sok támadás ér az adatvédelmi és adatbiztonsági jogok megsértéséért(ld: http://hirek.prim.hu/cikk/2011/01/24/a-google-utan-a-facebook-is-kapitulalt-a-nemet-adatvedelmi-torvenyek-elott ), úgy tűnik, a felhasználók kevésbé érzik veszélyben magukat. Egy 2010 decemberében készített felmérés azt mutatja, hogy a felhasználók elégedettek az adatvédelmi biztonsággal a közösségi oldalakon.

Kulcsszavak: Facebook iWiW Twitter MySpace
2011. január 26. 22:25

Működik az új iWiW

A 2005 óta szinte változatlan formában megjelenő iWiW ma végre átöltözött, levette régi megviselt öltözetét.

Kulcsszavak: iWiW
2010. december 17. 11:44

Ha egyszer láttál valakit az utcán, az nem ok arra, hogy bejelöld az iWiW-en vagy a Facebookon

Mit illik megosztani a Facebookon? Szükséges-e engedélyt kérnünk, ha egy találkozásról élőben közvetítünk a Twitteren? Hogyan lehet tisztán tartani a virtuális teret? Illik-e SMS-ezni tárgyalás közben? Milyen formai szabályokat érdemes betartani e-mailezéskor? A Magyar Telekom kezdeményezésére elkészült Magyarország legátfogóbb e-etikett gyűjteménye.

2010. december 16. 18:13

Megújult klubrendszer az iWiW-en

Megújult klubrendszer, azaz új design, átláthatóbb kezelőfelület, egyszerűbb klub létrehozás hazánk legnagyobb közösségi oldalán.

2010. november 8. 16:45

„Lájkolni” mindenki tud, de az iWiW ennél többet is

Az „Osztom”, „Zsír” és „Simizném” gombokkal az iWiW csapata újraértelmezte, és alaposan felfrissítette a megszokott Tetszik és Megosztom gombokat, amelyek már minden komolyabb honlapon elterjedtek, de eddig új jelzőkkel nem bővültek. Ráadásul mostantól nem muszáj kedvelni, utálni is lehet.

Kulcsszavak: Origo iWiW web2
2010. október 22. 20:25

Kamuprofilok több ezer ismerőssel - Megtévesztik a közösségi oldalak felhasználóit

Lezárult az Antivírus blog kamuprofil-vadászata. A versenyzők tucatnyi hamis iWiW és Facebook adatlapot buktattak le. Akad közöttük olyan, melyet több mint 36 ezren jelöltek vissza, ismert politikusokat és közéleti személyiségeket is beleértve.

Kulcsszavak: security Eset iWiW Facebook
2010. szeptember 21. 16:24

Validált online kutatási rendszert indított az Ipsos

Az iWiW-ről toborzott panel egyik nagy előnye, hogy tagjaiból a közösségi oldalon elérhető adatok alapján is lehet kutatási célcsoportokat meghatározni.

2010. szeptember 17. 15:36

Díjmentes iWiW-elérés T-Mobile-előfizetőknek

Szeptember elsejétől akciós kedvezményként a T-Mobile előfizetői díjmentesen érhetik el mobiltelefonjukról Magyarország legnagyobb közösségi portálját, az iWiW-et.

Kulcsszavak: mobilszolg iWiW T-mobile-hu
2010. szeptember 1. 11:04

Kamuprofil-vadászat a facebookon és az iWiWen

Sajátos módon ünnepli harmadik születésnapját az Antivírus blog (http://antivirus.blog.hu/). Az oldal szerkesztője kamuprofil vadászatot hirdetett, a cél, hogy minél egyedibb módon buktassanak le hamis iWiW profilokat és facebook adatlapokat a versenyzők.

2010. augusztus 19. 21:25

Eseményszervezővel bővült az iWiW

Kiállítástól koncertig, jótékonysági kezdeményezéstől utazásig bármilyen eseményt szervezhetnek a felhasználók és a klubok a legnépszerűbb magyar közösségi portálon. Az új Események funkció augusztus közepétől már elérhető az iWiW-en.

Kulcsszavak: onlineszolg iWiW Origo
2010. augusztus 18. 20:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27