LinkedIn kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: LinkedIn

Mit mond rólad a digitális profilod?

A megfelelő tanulmányok és szakmai gyakorlat elengedhetetlen a kívánt állás megszerzéséhez, azonban ma már nem biztos, hogy csupán ezek elegendőek is. Napjainkban egyre fontosabbá válik az is, hogy meg tudjuk különböztetni magunkat a többi jelölttől: azaz legyen egy jól körülhatárolható, könnyen felismerhető személyes márkánk. Bár ezt sokszor nem tartjuk szem előtt, személyiségünket a legtöbb ember felé online jelenlétünk reprezentálja. A METU szakértői most néhány tippel segítenek abban, hogyan építhetjük tudatosan az énmárkánkat az online térben.

2019. július 22. 09:04

Innovatív marketing és értékesítési megoldások az Oracle-től

Az Oracle bejelentette, hogy integrálja az Oracle Marketing Cloud szolgáltatást a LinkedIn Campaign Manager megoldásával – amely a nemrégiben bejelentett Matched Audiences megoldás része –, hogy elősegítse a marketingkampányok pontosabb célzását és jobb megtérülését. 

2017. május 2. 10:35

A LinkedIn szerint a Schneider Electric vonzza a tehetségeket

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője a 30. helyet szerezte meg az összesítésben, saját iparágán belül és a francia cégek körében pedig az előkelő második helyezést érte el a legnagyobb szakmai közösségi oldal, a LinkedIn 40 legvonzóbb nemzetközi vállalatot felvonultató listáján.

2016. július 13. 14:05

A Microsoft megvásárolja a LinkedIn-t 26 milliárd dollárért

A Microsoft saját blogján jelentette be ma, hogy megállapodást kötött a LinkedIn vezetőivel a LinkedIn részvényeinek darabonként 196 dolláros átvételéről, ami összességében 26,2 milliárd dolláros akvizíciót jelent. A LinkedIn megtartja saját márkenevét, önállóságát, kultúráját...

2016. június 13. 16:05

A Big Data átalakítja a HR jövőjét

Meghatározó ipari trend, hogy egy vállalat HR-szakembere számára mára fontosabbak meghatározott személyiségjegyek, mint az eddigi munkahelyi tapasztalatok és a megszerzett készségek. Ehhez nyújt megfelelelő mérési eszközt a Big Data elemzés, amely a jelölt kiválasztási folyamatában előrejelezheti akár azt is, hogy mekkora eséllyel és mikor hagyjuk el a céget. A digitális adatbányászat így a HR legfontosabb folyamatait írhatja át 2016-ban.

2016. január 27. 10:10

Megújult a LinkedIn mobilalkalmazása

Jeff Weiner, a LinkedIn vezérigazgatója a Talent Connect konferencián jelentette be, hogy frissítették mobilalkalmazásukat. A legújulás azonban csak a dizájnfrontot érinti.

2015. október 18. 10:34

Már GIF-eket és hangulatjeleket is küldhetünk a LinkedInen

Új funkcióval bővült a LinkedIn. A felhasználók a jövőben emotikonokat és GIF képeket is küldhetnek üzenetben.

Kulcsszavak: LinkedIn emotikon gif
2015. szeptember 1. 16:32

Már 600 ezer LinkedIn-tag van Magyarországon

 

Kevesebb, mint egy év alatt százezerrel gyarapodott a hazai LinkedIn-felhasználók tábora. A LinkedIn-tagság hivatalosan július 9-én érte el a hatszázezres taglétszámot Magyarországon. A portál a világ legnagyobb szakmai, üzleti közösségi oldala, 350 millió felhasználója van.

Kulcsszavak: LinkedIn
2015. július 12. 21:01

Nőtt a bevétele, de veszteséges a LinkedIn

A vállalat árbevétele 45 százalékkal, 568 millió dollárra (176 milliárd forint) nőtt éves összehasonlításban, azonban a nettó veszteség 4,3 millió dollárt tett ki a szeptember végéig tartó három hónapban. Egy évvel ezelőtt 3,4 millió dollár volt a veszteség. A cég adatai szerint többek között a marketingköltségek, a termékfejlesztési és az adminisztratív kiadások miatt volt veszteséges a negyedév.

Kulcsszavak: +céginfo LinkedIn
2014. november 3. 11:43

Félmillióra nőtt a magyar Linkedin tagság

A világ legnagyobb online üzleti, szakmai közössége és egyben a világ harmadik legnagyobb közösségi média platformja 313 millió felhasználót tudhat magáénak. Magyarországi tagsága augusztus közepén elérte a félmilliós számot.

2014. augusztus 26. 08:50

Közösségi médiamutatók hazánkban

A Kutatócentrum első negyedéves Web2.0 Report felméréséből kiderül, hogy a közösségi médiahasználók egyharmada mobilról és munka közben is közösségi életet él. Továbbra is a Facebook áll az élen.

2014. április 3. 16:02

Közösségi élet a Facebookon túl

A magyar internetezők a Facebook után a Tumblr mikroblogra és a Foursquare helymeghatározó szolgáltatásba töltenek fel a legszívesebben tartalmakat, zenét pedig nem az online rádiócsatornákon, hanem a YouTube-on keresztül hallgatnak a legtöbbet.

2014. március 6. 08:03

Helyi sajátosságokkal indul a LinkedIn álláskereső portál kínai változata

Kínai nyelven is elérhető a hét elejétől a LinkedIn, a munkakapcsolatok építésére specializálódott közösségi portál, a cenzúra miatt ugyanakkor annak a helyi sajátosságokhoz kell igazodnia.

2014. február 26. 09:46

Több mint 2 millió felhasználó fiók esett a hackerek áldozatául

A Trustwave új jelentése szerint több mint 2 millió felhasználói fiók esett a hackerek áldozatául a múlt hónapban, főként a népszerű oldalak fiókjai voltak a célpontok, mint például a Yahoo, LindekIn, Facebook, Twitter, Gmail.

2013. december 5. 10:26

Több mint 250 millióan a LinkedInen

A LinkedIn, szakmai közösségi oldal közzétette harmadik negyedéves eredményeit, amelyből kiderül, hogy az oldal mérföldkőhöz érkezett, már 259 millió havi aktív felhasználója van, ami jelentős előrelépés a tavalyi évhez képest, amikor ez a szám még csupán 187 millió volt.

2013. október 30. 11:21

LinkedIn – már az érintőképernyős Asha modelleken is

A LinkedIn bemutatta alkalmazásának azon változatát, amely a Nokia Asha család érintőképernyős modelljein is fut.

2013. augusztus 6. 12:48

Megugrott a LinkedIn bevétele

Tegnap tette közzé a LinkedIn negyedéves eredményeit. A vállalat ismételten egy sikeres időszakot zárt.

 

Kulcsszavak: LinkedIn árbevétel Q2
2013. augusztus 2. 14:31

Kaspersky védelmi megoldás LinkedIn felhasználók számára

Elérhetővé vált a Kaspersky Lab ingyenes, közösségi biztonságvédelmi rendszere, amelyet a LinkedIn felhasználók a közösségi oldal biztonsági központjában (Safety Center) érhetnek el. Az új szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználók könnyedén és ingyenesen biztonságban tudhatják felhasználó fiókjukat, valamint profilukat. 

2013. június 6. 22:28

10 éves a LinkedIn

Bár az ötlet valamivel korábbi, hivatalosan május 5-én ünnepelte a LinkedIn, üzleti közösségi oldal 10 éves születésnapját.

Kulcsszavak: LinkedIn szülinap
2013. május 6. 16:21

A közösségi média hálójában

Facebook oldalunkon és korábbi cikkünkben is nosztalgiáztunk kicsit az internet fejlődéséről. Most egy Mashable infografika segítségével tekintjük át a közösségi hálózatok fejlődését 2000-től.

2013. április 18. 13:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás