Instagram kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Instagram

Újabb fertőzött alkalmazások a Google Play áruházban

Az ESET szakemberei nemrégiben több olyan alkalmazást találtak és vizsgáltak meg a Google Play áruházban, amelyek különféle módszerekkel próbálják megtéveszteni a felhasználókat. Egyes alkalmazások az Instagram fiókunk belépési adatait próbálják megszerezni, mások pedig agresszív hirdetésekkel csalnak ki magasabb értékeléseket a felhasználótól.

2017. március 28. 15:03

Jótékonysági sütivásár a Fenntarthatósági Médiaklub és a Telekom összefogásában az Önkéntesség Világnapján

A Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub (FMK) tagjai Adni Jó! Sütiakció néven jótékonysági sütemény-vásárt rendeztek az Önkéntesség Világnapján, 2016. december 5-én. 

2016. december 6. 11:11

Belehúztunk az Instagramon, de támad a Snapchat

Naponta 80 millió poszt, 3,5 milliárd like, regisztrált a pápa, és megjelentek az egy nap alatt eltűnő tartalmak – sűrű év áll az Instagram mögött, melyet jól példáznak a hazai számok is. 

2016. október 23. 10:19

A vizualitás egyre fontosabb a közösségi térben

Átrendeződni látszik a közösségi média világa, ugyan továbbra is a Facebook vezet, azonban a vizualitásra építő oldalak egyre nagyobb teret nyernek

2015. október 14. 15:33

Már 400 millióan használják az Instagramot

Újabb mérföldkövet jelentett be az Instagram. Az egyre gyarapodó felhasználó száma alig egy év alatt további 100 millióval nőtt, elérve ezzel a 400 milliós felhasználói számot.

2015. szeptember 25. 16:31

Elindult a @NikonHungary Instagram oldal és a #NikonFest fotópályázat

 A Nikon még az elsők között jelent meg a Facebookon, most pedig már az Instagramon is követhető 2015. július 9-től. Az új közösségi oldalon ráadásul egy különleges, kifejezetten fesztiválozóknak szóló fotópályázatot is hirdet, melyben 2016-os hazai fesztiválbérletet lehet nyerni. 

 

Kulcsszavak: fesztivál Instagram Nikon
2015. július 11. 13:34

Így instázunk mi

Miközben a szelfi az egyik legidegesítőbb fotótéma, a többség mégis szívesen készít önarcképet, bárki számára elérhetővé tesszük az Instagram-profilunkat, és inkább nézegetünk, mintsem tartalmat töltünk fel – derült ki a Crane közösségi megkérdezéséből, amely hazánkban elsőként mérte fel a magyarok Instagram-használati szokásait. A népszerű fotómegosztó alkalmazás hazai celebtrónjáért túlnyomó részt hölgyek versengenek, míg a márkáknál a divaté a főszerep.

Kulcsszavak: fotómegosztó Instagram
2015. július 5. 15:51

Több mint nyolcezer fotó érkezett az LG Instagram pályázatára

Véget ért az LG „Keresd az ívet” Instagram pályázata. Több mint nylcezer képből választották ki a legjobbat.  

2015. április 11. 11:32

Leállt a Facebook és az Instagram

Hírügynökségi jelentések a világ több tájáról a Facebook és az Instagram közösségi szolgáltatások leállásáról számoltak be. Magyarországon sem volt elérhető a szolgáltatás. "Valami probléma lépett fel, dolgozunk rajta és a lehető leghamarabb helyre állítjuk a szolgáltatást" - közölte korábban a Facebook a Reuters hírügynökséggel.

Kulcsszavak: Facebook Instagram
2015. január 27. 09:10

A kitartásról üzent Instagram oldalán a brit graffitiművész a francia támadás után

Január 7-én 12 emberéletet követelt egy terrortámadás Párizsban. Több rendőr és a Charlie Hebdo szatirikus lap újságírói estek iszlám terroristák áldozatául. Banksy, a brit graffitiművész Instagram oldalán egy képpel a kitartásról üzent és az áldozatokra emlékezett.

Kulcsszavak: kép Instagram terror
2015. január 8. 16:04

35-ször értékesebb az Instagram, mint amennyit a Facebook fizetett érte

A Facebook két évvel ezelőtt vásárolta fel az Instagramot. Azóta jelentősen nőtt a szolgáltatás népszerűsége, ezzel együtt pedig értéke is.

2014. december 22. 15:17

Új képszűrőkkel frissült az Instagram

Frissült az Instagram iOS és Android verziója. A felhasználók öt új szűrő közül választhatnak képeik kozmetikázására. Már két éve nem találkozhattunk új opciókkal.

2014. december 18. 11:21

A tíz legnépszerűbb hely az Instagramon

A közösségi oldalaknak és alkalmazásoknak hála már nemcsak a magunkról készített képeket oszthatjuk meg egymással, hanem a helyet is megjelöljük, ahol az adott fotó készült. Az Instagram nevű képmegosztó applikáció a közelmúltban hozta nyilvánosságra azt a tíz legnépszerűbb helyet, ahonnan a legtöbb fotót töltik fel a felhasználók.

2014. december 15. 09:32

Megelőzte az Instagram a Twittert

Elérte a 300 millió felhasználót az Instagram fotómegosztó közösségi portál, és ezzel megelőzte a Twitter mikroblogportált, amelyet a legfrissebb - szeptember végi - adatok szerint "csak" 284 millióan használnak.

Kulcsszavak: Instagram Twitter
2014. december 13. 16:15

Blokkolták az Instagramot Hong Kongban

Kína nem enged hozzáférést Hong Kongban az Instagramhoz. Az ország ezzel akar gátat szabni a tüntetéseken készült képek terjedésének.

Kulcsszavak: blokkolás Instagram Kína
2014. szeptember 29. 16:17

Detkó Dávid vette át a Microsoft Connects Instagram csatornájának kezelését

Múlt hét csütörtöktőlegy hétig Detkó Dávid, a Microsoft Devices Group magyarországi mobilfotós nagykövete felel a Connects Instagram csatornán megjelenő képekért. A Connects csapata már régóta gyűjti a világ minden tájáról a Lumia okostelefonokkal készített, lenyűgöző és kreatív fotókat. 

2014. szeptember 14. 17:08

Kimaradások voltak az Instagram szolgáltatásában

Tegnap délután gondok akadtak az Instagram szolgáltatásával, nagyjából két órán keresztül pedig nem is volt elérhető az oldal. Az nem közölték, mi okozta a kimaradást.

2014. augusztus 29. 11:10

Közösségi médiamutatók hazánkban

A Kutatócentrum első negyedéves Web2.0 Report felméréséből kiderül, hogy a közösségi médiahasználók egyharmada mobilról és munka közben is közösségi életet él. Továbbra is a Facebook áll az élen.

2014. április 3. 16:02

Az Instagram leelőzte mobilfronton a Twittert az USA-ban

Az eMarketer egyik jelentése szerint nagyobb az Instagram mobil felhasználói tábora az Egyesült Államokban, mint a Twitteré.

2014. március 27. 15:23

Megújult az Instagram Android appja

Átkozmetikázták az Instagram Android alkalmazását. A legújabb verzió gyorsabb lett, valamint az Android eszközök szélesebb választékához optimalizálták.

2014. március 12. 15:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hamarosan átláthatóvá válik az egészségügy

Megkezdődött az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) feltöltése személyes adatainkkal. „Ezzel véget érhet az a gyakorlat, hogy a beteg viszi magával a leleteket egyik orvostól a másikig, ha nem akarja, hogy a kezelőorvos hiányos információk alapján döntsön a gyógykezeléséről. A rendszer révén olyan transzparencia valósul meg, ami a beteg, az orvosok és az ellátórendszer irányítóinak egyaránt előnyére válik” – mondja Tóth Mónika, a KPMG szenior menedzsere.

2017. április 18. 14:26

Idén is keresik az Év Internetes Kereskedőjét

Idén tizenegyedik alakalommal rendezik meg az Év Internetes Kereskedője Díj (röviden: „Évker”) versenyt, amely a legjobb magyar online kereskedőket díjazza, részben a vásárlóközönség, részben szakértő zsűri döntése alapján. A Díj legfőbb célja a hazai internetes kereskedelem népszerűsítése, az online vásárlás iránti bizalom építése. A versenyben minden olyan magyarországi bejegyzésű vállalkozás részt vehet, amely online kiskereskedelmi tevékenységet folytat. A közönség április 30-ig szavazhat kedvenc kereskedőire, a szavazók között értékes nyereményeket is kisorsolnak.

2017. április 13. 11:11
cloudappsportal.com