A Nextent a "legdinamikusabban startolók" között

forrás Prim Online, 2007. február 23. 14:56
A „Legdinamikusabban startoló magyar cégek 2006 klubja” - röviden  Up klub - 2006-ban jött létre, és a magyar gazdaság élvonalának utánpótlását biztosító vállalatokat, szervezeteket fogja össze. A cégklub tagjai csak azok az új cégek lehetnek, melyek árbevétele alakulásuk évében meghaladják a 100 millió forintot.
A Nextent Informatika Zrt. 2007-ben csatlakozott a dinamikus cégek köré, hiszen 2005-ben árbevétele meghaladta a kívánt határt, és emellett számos új munkahelyet hozott létre. Fehér István ügyvezető igazgató a Nextent képviseletében február 22-én a Parlament Vadásztermében Láng Tibor közgazdásztól vette át a legjobbaknak járó elismerést.

”Lehet, hogy a teremben itt van közöttünk a holnap Bill Gates-e.” – ezekkel a szavakkal köszöntötte a 2006-os induló díjátadáson a jelenlévőket az ismert vállalkozó, Demján Sándor. Akkor a 2004-ben induló, már első évükben 100 millió forintos árbevétel hozó cégek vehették át az elismerést, az ő kezdeményezésükre és tagságukkal alakult meg 2006. március 30-án az Up Klub.

Az Up Klub tagjai csak azok a magyar gazdasági életbe újonnan belépő gazdálkodó szervezetek lehetnek, melyek alakulásuk évében meghaladják a 100 millió forint árbevételt. Belépésük önkéntes, kilépésük bármikor lehetséges. A cégklub tagság mindaddig fennáll, míg az érintett cégek pénzügyi mérlegük szerint a 100 millió forint feletti árbevételt az adott pénzügyi évben meghaladják. A tagság szigorú feltételrendszerét jelzi, hogy ha két egymást követő évben bármely klubtag cég árbevételének nagysága nem éri el ezt a határt, a cégklubban a tagsági jogviszonyuk automatikusan megszűnik. A tagok száma minden évben bővül a magyar gazdasági életbe újonnan belépő, dinamikusan startoló cégek közül a fent említett feltételnek megfelelő, belépni kívánó szervezetekkel.

Az Up Klub célja, hogy segítse az Európai Unió elvárásaihoz történő felzárkózást, és az EU pályázatokon való részvételt.

A Klub taglétszáma évente 30-50 céggel gyarapodik, és a cégek piacra lépésének év sorrendjét követve szerveződik. Mivel 2011-re így már 200-250 körüli taglétszámra lehet számítani, az irányíthatóság és hatékonyabb munkavégzés érdekében az újabb évfolyamok belépése nyomán az egyes évfolyamok al/klubokat alkotnak.

2007-ben 40 cég, köztük a Nextent Informatika Zrt. is átvette a „Legdinamikusabban startoló cégek”-nek járó elismerést. A Nextent Informatika Zrt. néhány nappal ezelőtt vette át az „Elkötelezettség a Kiválóságért” díjat is, ami egy 2006 elején indult európai minőségi program elismerése.
Kulcsszavak: +céginfo Nextent

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szűkülő piacon bővül a Pepita.hu

A Pepita Group Zrt. hazai bruttó forgalma 30, külfölddel együtt 44 százalékos növekedést mutat az első negyedév eredményei alapján. Kinőtte magát: levetkőzte a csupán baba-mama jelleget, a hazai műszaki és elektronikai területen lévő erős piaci verseny ellenére is e termékkategóriákban Magyarországon 57 százalékos bruttó forgalomnövekedést ért el.

2024. május 3. 14:41

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55