Új funkciókkal egészült ki a magyar MPP Desktop spamszűrő

forrás Prim Online, 2007. április 2. 13:44
Számtalan új funkcióval kiegészülve immár elérhető a legnépszerűbb magyar nyelvű asztali spamszűrő program legújabb változata, az MPP Desktop 3.4-es kiadása. A program aktuális verziója a kéretlen levelek hat különböző módszer szerinti szűrése mellett grafikonokkal szemlélteti az utolsó 24 órában, egy hétben, illetve egy hónapban beérkezett levelek arányát. A kiválasztható grafikonok segítségével nyomon követhető a fekete és fehérlisták működése, valamint a beérkező „jó” levelek, spamek és vírusok száma.
Windows 98 és Vista alatt is fut az MPP Desktop 3.4

Az MPP Desktop legfrissebb változata bármilyen Windows operációs rendszeren futtatható, ez alapkövetelmény, hiszen sok felhasználó gépén még ma is Windows 98/Me található. A termék a Windows 2000, XP és Vista tulajdonosok számára továbbra is a megszokott, megbízható védelmet jelenti a kéretlen levelek áradata ellen. Az MPP Desktop 3.4 több Outlook postafiókot is képes egyszerre kezelni, és a nagyméretű levelek letöltésére újratervezett programkódot is tartalmaz. Az MPP Desktop további újdonsága, hogy több felhasználó által is gond nélkül használható ugyanazon a számítógépen, így elég csak egyszer, egy felhasználó által telepíteni.

Frissített szűrőmotorok a képes spamek ellen

Az MPP Desktop 6 szűrőmotorját a legfrissebb változatokra cserélték a fejlesztők, így a magyar fejlesztésű spamszűrő a képekben érkező spameket is kiemelkedő pontossággal ismeri fel. A négy kereskedelmi gyártó (Cloudmark, MailShell, NOD32 és Sophos) által szállított szűrőmotorokat további 2 nyílt forráskódú szűrő egészíti ki, így nyújtja az MPP Desktop a piac egyetlen, hatszoros védelmet nyújtó asztali levélszűrő szolgáltatását.


Kulcsszavak: spam

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50