Sebességre termett: új LIFEBOOK S6410

forrás Prim Online, 2007. május 17. 11:24
Nem találja elég gyorsnak jelenlegi noteszgépét? A Fujitsu Siemens Computers 3 Mach sebességű, új LIFEBOOK S6410 modelljével nagyobb megbízhatósághoz, függetlenséghez és jobb csatlakozási jellemzőkhöz juthat! A cég professzionális noteszgép sorozatának eddig is magas normáit még tovább emelő, Intel Centrino Duo processzoros noteszgép sorozat 13,3 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkezik és mindössze 1,7 kg-t nyom. Akkumulátor-üzemideje egy teljes munkanap. A LIFEBOOK S6410 csatlakozásban is verhetetlen – beágyazott UMTS/HSUPA technológiája időben és térben korlátlan mobil Internet elérést nyújt.
Az IDC piackutatói szerint két éven belül már csak a dolgozók háromnegyede rendelkezik majd hagyományos irodai munkahellyel, és a mobil dolgozók száma 2009-re eléri a 850 milliót.
 
Az új LIFEBOOK S6410 noteszgépet e növekvő felhasználói szegmens igényeire optimalizálták. 1,7 kg-os súlyával ez a piac legkönnyebb, modulhellyel ellátott 13,3 hüvelykes noteszgépe. Az Intel 965GM lapkakészletet tartalmazó Intel Centrino Duo processzortechnológia számottevően javítja a termelékenységet, Intel Turbo Memory funkciójának köszönhetően nem kell hosszú ideig várni a rendszerbetöltésre, az internet-hozzáférés gyorsaságáról pedig integrált WLAN és Bluetooth, valamint beágyazott UMTS/HSUPA gondoskodik. A HSUPA 7,2 MBit/s maximális letöltési sebességet és 1,4 MBit/s feltöltési sebességet támogat. A beépített ConfCamerának köszönhetően az S6410 videokonferenciázáshoz is ideális megoldás.

Továbbfejlesztett biztonsági jellemzők

A LIFEBOOK S6410 tervezésekor a Fujitsu Siemens Computers külön hangsúlyt fektetett a mobil munkavégzés magas biztonsági normáinak teljesítésére. A biometrikus ujjlenyomat-érzékelő például az alapkiépítés része. És mivel a noteszgépet használatának jellegéből adódóan érhetik balesetek, a magnézium házba szerelt LIFEBOOK S6410 folyadékálló billentyűzettel rendelkezik. Ez megakadályozza a folyadék beszivárgását a rendszerbe, és kiömlés esetén elegendő időt ad a felhasználónak a rendszer biztonságos leállítására. A merevlemezt ütésérzékelő védi a rezgéssel és az ütésekkel szemben, az adatvesztést pedig külön helyreállító gomb akadályozza meg.

Az EcoButton energiát takarít meg és meghosszabbítja az akkumulátor-üzemidőt

A noteszgép kiemelkedő jellemzőinek egyike a külső áramforrás nélküli munkavégzés idejének hosszúsága. Opcionális második akku és a beépített EcoButton használata esetén a LIFEBOOK S6410 üzemideje egy teljes munkanap. Az EcoButton megnyomásával a felhasználó csökkentheti a processzor órajel-sebességét és a képernyő fényerejét, ami további 10 százalékkal meghosszabbítja az akkumulátor-üzemidőt.

LIFEBOOK S6410: műszaki adatok

ˇ    Intel Core™2 Duo processzor Intel 965GM lapkakészlettel
ˇ    Windows Vista™ Business operációs rendszer
ˇ    13,3 hüvelykes kijelző
ˇ    Súly: 1,7 kg
ˇ    UMTS/HSUPA
ˇ    Beépített ConfCamera
ˇ    DVD-meghajtó vagy második akku befogadására alkalmas modulhely
ˇ    Vezeték nélküli LAN/Bluetooth
ˇ    4 GB-ig bővíthető memória
ˇ    120 GB-os merevlemez
Kulcsszavak: Fujitsu Siemens notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50