Logitech egér mini USB-vevővel

Genda Csongor Zoltán, 2007. július 23. 21:29

A Logitech újabb perifériás eszközzel bővítette termékpalettáját, és bemutatta legújabb vezeték nélküli számítógépes egerét, melynek különlegessége, hogy egy hihetetlenül apró USB-vevő tartozik ahhoz.

A VX Nano Cordless Laser Mouse névre keresztelt mutatóeszköz a világ legkisebb USB-vevőjével rendelkezik, melyet ha csatlakoztatunk a PC-re, akkor az szinte teljesen eltűnik az USB-portban, és az egységből csupán egy 8 mm-es rész látszik ki, ami szinte észrevehetetlen. A kábel nélküli egeret a Logitech kifejezetten a noteszgép-tulajdonosoknak ajánlja, ugyanis ennek használata esetén nem kell folyton a reciever eltávolításával bajlódni, hiszen az apró méretnek köszönhetően szállításnál is benne maradhat az az USB-portban. A mouse-t ellátta a gyártó az úgynevezett MicroGear Precision Scroll Wheel gördítőkerékkel is, melynek segítségével könnyebbé válik a terjedelmesebb dokumentumokban való görgetés.

A MacBook-okkal is kompatibilis VX Nano Cordless Laser Mouse augusztus végén jelenik meg a kereskedelmi forgalomban, melyért 70 eurót (17.000 Ft) kell majd fizetniük a vásárlóknak.

Kulcsszavak: Logitech egér wireless USB

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50