Szöveges hirdetés vállalati logóval

forrás Prim Online, 2007. július 24. 13:21

Az Etarget szöveges hirdetései mellé július közepétől már vállalati logó is elhelyezhető. A szöveges hirdetési rendszer üzemeltetője új szolgáltatást vezetett be a magyar piacon, amely lehetővé teszi a célzott reklám és a márkaépítés összekapcsolását.

„Célzott reklámmal éppen azok a felhasznalók irányíthatóak a vállalati honlapra, akik érdeklődést mutatnak a cég termékei iránt – tehát a potenciális ügyfelek. Ha a hirdetés mellé logó is társul, azzal a szöveges reklám kiegészül a banneres hirdetések előnyeivel – vagyis a felhasználók vizuálisan is rögzíthetik a vállalatot.“ - mondta Kálmán Tamás az új szolgáltatásról.

A célzott reklám a vállalati logó megjelenítésével olcsóbb, mint a banneres hirdetés. A márkaépítés alapeszközét – a márka és a termékek tudatosítását és összekapcsolását logó formájában – így már a kis- és középvállakozások is megengedhetik maguknak.

Az ETARGET hirdetések a vállalati logó hozzákapcsolásával a startlap.hu és a tango.hu keresőkben hozzáfeérhetőek. A logó ezer megjelenítése a szöveges hirdetés mellett 350,- HUF.

Kulcsszavak: Etarget marketing reklám

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50