Solid State meghajtóval szerelt üzleti notebookok a HP-tól

forrás Prim Online, 2007. szeptember 7. 09:08

A HP most bevezetett, elegáns megjelenésű üzleti notebookjai a mobilitás és kedvező ár egyensúlyát testesítik meg. A HP azt is bejelentette, hogy Solid State meghajtókkal szerelt modellekkel lép piacra az ultrakönnyű notebookok szegmensében.

A szélesvásznú kijelzővel, a legújabb processzortechnológiával és többféle vezeték nélküli technológiával dolgozó HP Compaq 6720s és 6820s üzleti notebookok megfizethető áron tartják fenn a kisvállalati felhasználók produktivitását és hálózati csatlakozását.

A technológia terén nagyobb választási szabadságot nyújtó HP Compaq 2710p és 2510p üzleti notebookok opcionálisan 64 GB-os Solid State meghajtókkal is rendelhetők. A Solid State meghajtók ütésállósága javítja a notebook megbízhatóságát, teljesítményét, kisebb fogyasztásuk pedig hosszabb akkumulátor-üzemidő elérését teszi lehetővé.

Megfizethető és praktikus szélesvásznú notebookok

Az új üzleti notebookok versenyképes árú csomagja vadonatúj Intel Core 2 Duo processzorokat, Wi-Fi tanúsított WLAN-t, integrált Bluetooth vezeték nélküli technológiát és opcionális beépített DVD+/-RW(3,4) meghajtót tartalmaz. A notebookok biztonsági technológiákkal is fel vannak szerelve. A Device Access Manager for HP ProtectTools például megakadályozza, hogy jogosulatlan felhasználók adatátvitelt vagy adattörlést hajtsanak végre a rendszerben. A használatot integrált Secure Digital (SD) kártyaolvasó, ExpressCard 54 kártyahely és három USB-port egyszerűsíti. A HP Drive Guard szoftver csökkenti az adatsérülés kockázatát és védi a notebookot az üzem közbeni ütődések által okozott rendszerhibákkal szemben.

ˇ    A HP Compaq 6720s üzleti notebook 15,4 hüvelyk képátlójú, szélesvásznú kijelzővel rendelkezik. Az élénkebb kép megjelenítése érdekében a géphez opcionálisan az LCD TV-képernyőhöz hasonló HP BrightView kijelző is választható.
ˇ    HP Compaq 6820s üzleti notebook kényelmes, 17 hüvelyk képátlójú, szélesvásznú kijelzővel és integrált numerikus billentyűzetet is tartalmazó, teljes méretű billentyűzettel rendelkezik. Az ATI Mobility Radeon X1350 videokártya dedikált grafikus memóriával járul hozzá a Windows Vista-kész produktivitáshoz és multimédia-teljesítményhez.

Hogy ügyfelei a lehető legtöbbet hozhassák ki a választott technológiából, a HP a támogatási konstrukciók, szolgáltatások és programok széles körével áll rendelkezésükre – a hardverválasztástól a biztonságos használaton át a technológiafrissítésig – a termékéletciklus minden szakaszában. A HP Care Pack helyszíni hardvertámogatási szolgáltatások, a HP vezeték nélküli/mobil szolgáltatásai és egyedi megoldásai segítenek a vállalatoknak maximálisan hasznosítani az IT-beruházásukban rejlő lehetőségeket.

Ár és piaci bevezetés

A HP Compaq 6720s és 6820s notebookok már október elejétől megtalálhatók a hazai polcokon, nettó 135 800Ft. illetve 229 000 Ft. alapártól.

Kulcsszavak: notebook HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36