Simjeid ezúttal egy lakatlan szigeten próbálhatnak meg életben maradni és boldogulni

forrás Prim Online, 2007. november 3. 16:42

Az Electronic Arts bejelentette a The Sims Hajótöröttek Wii, Nintendo DS és PlayStation2 verziójának európai és észak-amerikai megjelenését. A PSP (PlayStation Portable) konzolra kifejlesztett verzió is a boltok polcaira került. A The Sims sorozat régi és új rajongói most elhagyhatják a város forgatagát, és szerencsét próbálhatnak egy lakatlan szigeten, amely fövenyes tengerparttal, kies lagúnákkal és kitörésre kész vulkánokkal várja az ide látogatókat. Képesek simjeid életben maradni egy trópusi szigeten, és megtervezni a menekülésüket vissza a civilizációba? A sorsuk a kezedben van a The Sims Hajótöröttekben!

A The Sims 2 Hajótöröttekben a játékosok létrehozhatják simekből álló legénységüket, amelynek minden tagja – a The Sims sorozattól megszokott módon – egyéni képességeivel, humorával és különcségeivel színesíti a csapatot, ezáltal garantálva a szórakoztató kalandokat a szigeten. Miután vitorlát bontanak, váratlanul viharba keverednek, és immár magányos simedet a hullámok egy csodálatos tengerparton vetik partra. Semmije sincs, csak a ruha, amit visel, és élete nagy kalandja várja: el kell döntenie, hogy megpróbál boldogulni ezen a gyönyörű szigeten vagy elmenekül. Vajon megkísérli majd megtalálni társait, és az okos majmok segítségét igénybe véve megpróbál virágzó közösséget létrehozni a Zenésszel, a Doktorral, az Erdőkerülővel és a többiekkel? Vagy a kincses térképet követve feltérképezik a szigeteket, a menekülés útját keresve? Te döntheted el, hogy simjeid a túlélés melyik módját választják.

Függetlenül attól, hogy milyen sorsot szánsz nekik, simjeid számos izgalmas, új helyszínt fedezhetnek fel a burjánzó zöld esőerdőktől a sötét, ijesztő barlangokon kereszül a tiltott fennsíkokig! A Nintendo DS játékosok emellett a tökéletességig csiszolhatják a túléléshez szükséges készségeiket: a hat szórakoztató minijátékban gyakorolhatják a szigonyos halászatot, tűzgyújtást és a bogárvadászatot. Simjeid különleges kagylóhéjakat gyűjtögethetnek a legénységük tagjainak, bútorokat készíthetnek pálmalevélből vagy száraz, meleg otthont építhetnek bambuszból – te döntheted el, hogy mit gyűjtögessenek vagy barkácsoljanak!

A The Sims 2 Hajótöröttek Wii, Nintendo DS és PlayStation2 konzolokra kifejlesztett változatai mától kaphatóak az észak-amerikai és európai boltokban.

The Sims 2 Hajótöröttek

Kulcsszavak: ElectronicArts játék

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14