Canon PIXMA MX850 multifunkciós készülék

forrás Prim Online, 2008. január 25. 20:45

A Canon bejelentette a Canon PIXMA MX850 modellt, új irodai multifunkciós készülékét, amely nyomtatási, másolási, lapolvasási és faxfunkciókkal rendelkezik. A Canon MP830-ast felváltó Canon PIXMA MX850-es továbbra is a kiváló minőséget biztosító, 1 pikoliteres cseppekkel dolgozó, 9600 dpi felbontású FINE nyomtatófejet használja, valamint további funkciókat is kínál az otthoni és kisméretű irodák számára. Az automatikus kétoldalas lapolvasást és másolást biztosító, Ethernet hálózatba kapcsolható, 35 lapos automatikus lapadagolóval (ADF) rendelkező Canon PIXMA MX850 a kisvállalkozások számára még nagyobb hatékonyságot és még egyszerűbb használatot biztosít.

A Canon PIXMA MX850 számos új funkciót tartalmaz: a gyorsindítás lehetővé teszi, hogy a felhasználók már a bekapcsolás után 5 másodperccel elindítsák a másolást. Az Auto Image Fix funkció a kinyomtatott kép minőségét javítja, az Arcfelismerés és Témaelemzés funkciókkal optimalizálja az arcok árnyalatát, világosságát és a színtónusát, valamint korrigálja a túl- vagy alulexponálást. A fényképek közvetlenül a nyomtatóra küldhetők a fényképezőgépekből vagy hasonló eszközökről akár a PictBridge technológiával, akár a (legtöbb típussal kompatibilis) memóriakártya-csatlakozón keresztül.

A Canon PIXMA MX850 technikai jellemzői:

-    Super G3 nagysebességű fax 8 gyorshívószámmal, 100 kódolt hívószámmal, 107 csoporthívással és 250 bejövő oldal tárolására képes kapacitással
-    Fotólabor minőségű fényképnyomtatás a FINE nyomtatófejjel, amely 1 pikoliteres tintacseppekkel dolgozik, és akár 9600x2400 dpi felbontásra is képes
-    Nagysebességű, kétoldalas nyomtatásra alkalmas 35 lapos automatikus dokumentumadagoló a lapolvasáshoz és másoláshoz
-    Automatikus kétoldalas nyomtatás/másolás, kétutas lapadagolás és közvetlen CD/DVD nyomtatás
-    Gyors nyomtatás akár 31 oldal/perc (fekete-fehér), illetve 24 oldal/perc (színes) sebességben, fotólabor minőségű, 10x15 cm méretű, szegély nélküli kép nyomtatása 21 másodperc alatt (Standard módban)
-    4800 x 9600 dpi felbontású lapolvasó
-    Gyors másolás akár 31 oldal/perc (fekete-fehér), illetve 24 oldal/perc (színes) sebességen
-    Ethernet-csatlakozás
-    Színenként cserélhető tintarendszer³ ContrastPLUS³ technológiával
-    Auto Image Fix szoftver az optimális fényképkorrekcióért
-    Gyorsindítás – a gép már kb. 5 másodperccel a bekapcsolás után készen áll

Professzionális többfunkciós teljesítmény

A Canon PIXMA MX850 35 lapos, kétoldalas lapadagolóval is rendelkezik, amely időt takarít meg a felhasználónak több lapos dokumentumok beolvasása/másolása és faxolása során. A beépített duplex egységgel a felhasználó automatikusan nyomtathat és másolhat a papír mindkét oldalára. A kétutas lapadagolással pedig a nyomtató egyszerre tölthető fel normál és fejléces papírral is.

Kiváló minőségű lapolvasás és másolás

A gyors, kiváló minőségű lapolvasás érdekében a Canon PIXMA MX850 egy 4800 x 9600 dpi felbontású és 48/24 bit (be/ki) színmélységű CIS lapolvasót rejt a színek pontos visszaadásához. A Push-scan funkció segítségével a beolvasott dokumentumot ki tudja küldeni a hálózatba kapcsolt számítógépekre is, emellett közvetlenül PDF-fájlba is elmenthetjük beszkennelt dokumentumainkat. Számos fényképkorrekciós eljárást is biztosít, mint a fakuláskorrekciót, szemcsézettség mentesítést és háttérfény-korrekciót.

A Canon PIXMA MX850 a Canon kettős színrendszer feldolgozási technológiáját felhasználva hűen visszaadja a színeket és a szöveget a beolvasott vagy fénymásolt dokumentumokban és fényképekben. Az automatikus intenzitású (AE) másolási technológiával pedig biztosítja a megfelelő expozíciójú másolást.

Fax és hálózati csatlakozás


A Canon PIXMA MX850 nagy sebességű Super G3 faxmodemje használható asztali faxként, de akár közvetlenül számítógépről is lehet vele faxot küldeni. A fekete-fehér és színes dokumentumokat 33,6 kb/mp sebességgel továbbító faxba 100 kódolt hívószám programozható.
A beépített Ethernet (vezetékes LAN) kapcsolódási lehetőséggel rendelkező Canon PIXMA MX850 támogatja a közepes méretű és a növekvő vállalkozásokat is, ezért több felhasználó osztozhat a hatékony fax-, nyomtatási és lapolvasási funkciókon a helyi hálózaton keresztül.

PIXMA kiválóság


A PIXMA multifunkciós készülékek családjának új tagja, a Canon PIXMA MX850 egyedülálló Canon képminőséget és lenyűgöző funkcionalitást biztosít. A FINE nyomtatófej, az eredeti Canon festék és a kiváló minőségű Canon papír által alkotott „technológia háromszög” által a Canon PIXMA MX850 folyamatosan kiemelkedő minőségű, hosszú élettartamú nyomatokat készít.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50