Közös SAP-Business Objects termékkínálat

Kovács Attila, 2008. február 3. 08:32

Az SAP AG és a Business Objects S.A. sikeres integrációjának első jele az első közös kombinált programtermék-kínálat: kilenc együtt fejlesztett programcsomag jelent meg január legvégén. Európában Bécsben, a február 5-7. között megrendezésre kerülő ITnT 2008 infokommunikációs szakmai kiállításon és vásáron mutatkoznak be a kkv-knak és nagyvállalatoknak egyaránt előnyös új szoftverek. Az új közös programcsomagok a következők.

Pénzügyi teljesítmény-menedzsment (FPM) csomag, amely végponttól-végpontig terjedően kínál alkalmazás-sorozatot, a vállalatok pénzügyi teljesítményének és működési hatékonyságának növelése szolgálatában.

Governance, Risk és Comliance (GRC) csomag, amely a vállalat üzletvitelével kapcsolatban álló munkatársakat segíti elsősorban.

Vízualizációs és riportkészítő csomag, amely a különböző vállalati üzleti tevékenységek átláthatóságát javítja.

(Nagy)vállalati lekérdező, riportoló és analízis-készítő csomag, amely a vizualizációs és riportkészítő szoftver kiterjesztése.

Adatintegrálási és adatminőség-menedzsment programcsomag, amely nagyvállalati szintű adatintegrálási képességekkel rendelkezik, mind SAP, mind más forrásból származó adatok menedzselésére és tisztítására.

Master Data Services
csomag, amely a vállalkozások kritikus ügyviteli adatainak konszolidálására, harmonizálására és központi menedzselésére szolgál.

Kombinált SAP Business All-in-One és Business Objects Edge Standard
csomag, amelyet specifikusan a közepes vállalatoknak tervezte.

Crystal Reports Server csomag, amelynek révén történetében először az SAP csatorna a Crystal Report Server komplett riportkészítési megoldást tudja kínálni kis- és közepes vállalkozások (kkv) számára.

Business Objects Edge Series programcsomag, amely most az SAP Solutions csomaggal integrálva jelenik meg, lehetőséget teremtve a közepes SAP ügyfeleknek, hogy továbbfejlesztett riportkészítési és analízis funkciókat használjanak.

További információ:

www.sap.com/businessobjects
www.businessobjects.com/SAPaquisition

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50