Pénzvilág: újabb lépéssel közelebb a CODA 2go számviteli rendszer

Kovács Attila, 2008. január 25. 17:51

A pénzügyi programrendszerek fejlesztőjeként ismert angol CODA Group bejelentette, hogy lezárult az on-demand megoldásokra kialakítandó CODA 2go globális számviteli rendszer létrehozásának első szakasza. A CODA hatékony globális számviteli rendszere olyan on-demand pénzügyi megoldásokat kínál majd, amelyek egyaránt megfelelnek a kis-, a közepes és a nagyvállalatok igényeinek is.

A vadonatúj fejlesztés egy – a salesforce.com platformra épülő - integrált vevőszámla-feldolgozó csomag, amely a Salesforce CRM alkalmazásainak hatékony kiegészítése, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen gombnyomással létrehozzanak egy számlát, amely ezt követően automatikusan könyvelődik a vevői főkönyvre, leegyszerűsítve ezzel az értékesítési folyamatot. Az új CODA 2go terméket a tervek szerint 2008 májusában, az első európai Dreamforce rendezvényen, Londonban mutatják be „élőben”. Az előzetes hírek szerint a Vevői követelések - szolgáltatás modul támogatja majd az order-to-cash folyamatait, beleértve a vevői számlák kiállítását, a készpénzkönyvelést és a készpénz-menedzsmentet. A felhasználók a Salesforce CRM alkalmazásban nyilvántartott eladási megbízásokból származó követeléseiket gyorsabban válthatják készpénzre, egyszerűbben kezelhetik ügyfélszámláikat és csökkenthetik a működéshez szükséges tőke nagyságát.

A Force.com platformra készülő, multi-funkcionalitású CODA 2go fejlesztésének következő egységei általános főkönyvi, beszerzési és egyéb számviteli folyamatokhoz kapcsolódó rendszereket foglalnak majd magukban, amelyek teljes átláthatóságot és ellenőrizhetőséget biztosítanak a vállalat pénzügyeivel kapcsolatosan. A fejlesztési munka támogatása érdekében a CODA cég blogot is indított, amely folyamatosan frissülő információkat tartalmaz a CODA 2go fejlesztésének aktuális kérdéseivel kapcsolatosan, a pénzügyi és informatikai szakemberek, illetve a salesforce.com ügyfeleinek tájékoztatása céljából.

További információ:
http://blog.coda2go.com/
www.force.com

Kulcsszavak: Coda-hu ügyvitel pénzügy

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megváltás lehetne, a bankok mégis hadilábon állnak a mesterséges intelligenciával

A bankok mindössze 6%-a készített ütemtervet a mesterséges intelligencia tömeges méretű kiaknázására. Míg a banki alkalmazottak tárt karokkal fogadják az MI beépítését, a bankok nehezen integrálják azt.

2024. május 5. 14:17

K&H: Kate tiszta nyereség

Tavasztól a kis- és középvállalkozásokat is segíti Kate, a K&H digitális pénzügyi asszisztense. A mesterséges intelligencia-alapú megoldás egyetlenként az országban hangalapú utasításokat is megért és végrehajt, egyben felveszi a versenyt a legfejlett technológiákkal.   

2024. május 5. 11:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55