A Synergon újabb Cisco minősítése: a világon ötödikként

forrás Prim Online, 2008. február 28. 21:21

A Synergon Informatika Nyrt. megszerezte a Cisco Advanced Data Center Network Infrastructure Specialization minősítését is.

A minősítésről

Az Advanced Data Center Network Infrastructure specializáció a Synergon kompetenciáját tanúsítja az adatközpontok tervezése, megvalósítása és üzemeltetés-támogatása terén.
A minősítés birtokában a Synergon bizonyítottan képes a kis- és közepes-, valamint a nagyvállalati adatközponti rendszerekkel kapcsolatos feladatok ellátására.
Az adatközponti projektekben használt speciális tudás kimerítő ismerete birtokában a Synergon a több telephelyes, és nagyobb területeket kiszolgáló központok létrehozásában is közreműködhet.
A Cisco több területen és technológiában a jelen specializáció meglétéhez köti bizonyos megoldások szállítását.
A Cisco Advanced Data Center Network Infrastructure Specialization minősítését a világon mindössze négy cég kapta meg, a Synergon az ötödik, az Európai Unióban pedig az első, kifejezetten rendszerintegrátori profillal rendelkező vállalat, amely rendelkezik ezzel a specializációval. A specializációt évente szükséges megújítani.

A minősítés egyik fontos feltétele volt, hogy a Synergon megfelelő számú Cisco vizsgát tett szakemberrel rendelkezzen az adatközponti területen.

A Synergon a magyar piacon egyre több adatközponti igényt lát, így stratégiájával összhangban jelen minősítés megszerzésével bizonyítja, hogy képes a gyorsan változó piac igényeihez alkalmazkodni, és a hálózatos piacon az új technológiák megismerésében és elterjesztésében élen jár. A megszerzett tudás jól kiegészíti a Synergon már meglévő, az adatközpontok IP hálózaton kívül eső szakmai kompetenciáját (építészeti munkák, passzív hálózati elemek, hűtés, tápellátás, túlfeszültség- és zavarvédelem, tűzoltó rendszerek, biztonságtechnikai rendszerek), amit több sikeres gépterem-építési referencia igazol.

Kulcsszavak: +céginfo Cisco Synergon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50