Új költséghatékony biometrikus multifunkciós paletta a Konica Minoltától

Kiss Ádám Zoltán, 2008. március 25. 10:03

A Konica Minolta legújabb biometrikus azonosítóval ellátott multifunkciós termékcsaládja szkennelési és költséghatékony másolási/nyomtatási tulajdonságaival vonja magára a figyelmet.

A cégbíróság követelményeinek megfelelően előre beállítható a kívánt szkennelési felbontás (300dpi). A szkennelés színesben és fekete-fehérben egyaránt lehetséges, max 600 dpi felbontásban; JPG, TIFF, XPS, PDF, tömörített PDF vagy titkosított PDF formátumban. Sőt, az automatikus kétoldalas lapadagolónak köszönhetően több oldal egyetlen gombnyomásra szkennelhető, emailre és hálózatra egyaránt, nem kell külön minden egyes oldalt beszkennelni, így rengeteg idő takarítható meg.

Kiemelendő tulajdonság a biztonságos másolás/nyomtatás, mellyel megelőzhetők a kollégák dokumentumainak összekeveredése és azok illetéktelen kezekbe kerülése. A legújabb Konica Minolta fejlesztés, a biometrikus (ujj érhálózat) azonosítás az ujj tulajdonosának azonosítása után engedélyezi a nyomtatást vagy másolást, így saját dokumentumaihoz csak az illetékes személy férhet hozzá, és a dokumentumok sem keverednek össze. A költségek felhasználónként egyszerűen kimutathatók. A belépéshez sem kódra, sem kártyára nincs szükség.

Már a belépő szintű berendezésekkel is akár 20 A4-es oldalt másolhatunk vagy nyomtathatunk percenként színesben és fekete-fehérben egyaránt. A befejezési műveleteket illetően számos lehetőség áll rendelkezésre, mint például a tűzés, a lyukasztás, az eltolásos rendezés, a hajtogatás vagy éppen a kisfüzet-készítés.

Utoljára, de nem utolsó sorban pedig rendkívüli megoldást kínál azon irodák számára, ahol a költségeket elkülönítik. A beépített költségfigyelő rendszerrel részletes költséginformációk kérhetők felhasználókra, részlegekre és projektekre nézve.

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A teljesítmény művészete: a nagy precizitás ultraszéles panorámája

A Porsche Design és az AGON by AOC, a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája bejelentik legújabb együttműködésüket: ez a Porsche Design AOC AGON PRO PD34 gaming monitor. 

2024. szeptember 19. 13:25

K&H: az óvatosság már kevés a csalókkal szemben, többre van szükség

A mesterséges intelligencia megjelenése a pénzügyi csalók eszköztárában odavezetett, hogy a laikusok már nem bízhatnak abban, amit látnak vagy hallanak, mert hamis lehet. A K&H Bank segít, hogy egyszerű módszerekkel felismerhesd a támadásokat.

2024. szeptember 18. 13:15

Együttműködési megállapodást jelentett be a SentinelOne és a Lenovo

Többéves együttműködést jelentett be a SentinelOne és a Lenovo, amely keretében Lenovo felhasználók millióinak teszik elérhetővé világszerte a mesterséges intelligencia által vezérelt végpont alapú biztonságot. A Lenovo a SentinelOne iparágvezető Singularity Platformját és generatív AI funkcióit (Purple AI) építi be új PC-ibe, valamint olyan frissítéseket kínál a felhasználóknak, amivel bővíthetik a ThinkShield biztonsági portfólióját és autonóm módon védhetik meg az eszközöket a modern támadásoktól.

2024. szeptember 18. 11:36

Hogyan alakítják át az AI PC-k a vállalati IT-rendszereket?

A beépített mesterséges intelligencia funkciókat tartalmazó személyi számítógépek piaca elképesztően gyors ütemben nő, amivel a vállalatoknak is lépést kell tartaniuk a hatékony és sikeres működés érdekében. 

2024. szeptember 17. 16:42

82%-kal nőtt a BÉT-en jegyzett kibervédelmi cég, a ViVeTech bevétele

82 százalékos növekedéssel, 742,4 millió forintra növelte nettó árbevételét a 2024-es év első hat hónapjában a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett kibervédelmi cég az előző év azonos időszakában elért 408,6 millió forintról. A ViVeTech Nyrt. adózott eredménye ezzel párhuzamosan 67 százalékkal, 91,1 millió forintra emelkedett a tavalyi év első felében elért 54,7 millió forintos szintről – derül ki a társaság által publikált 2024. első féléves jelentéséből.

2024. szeptember 15. 13:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34