Peking Interaktív: olimpiai szolgáltatások a T-Home TV előfizetőinek

Kovács Attila, 2008. július 30. 16:24

A T-Online mai sajtótájékoztatóján Megyeri Tibor (T-Online), Foischer András (Origo) és Schatz Péter (MTV) mutatták be az olimpia idején elérhető új T-Home TV szolgáltatásokat. A T-Home TV szolgáltatás (országosan jelenleg 16 ezer előfizető) a Pekingi Nyári Olimpia alatt Magyarországon egyedülálló, külön díj nélkül igénybe vehető új funkciókkal, közöttük SMS és e-mailben küldött értesítéssel, szavazással és hírszolgáltatással bővül. Valamennyi Peking Interaktív szolgáltatást (nem HD minőségben) a T-Home TV előfizetők díjmentesen vehetik igénybe 2008. augusztus 8. és 24-e között. Az új szolgáltatások:

- „Nézd újra” funkció: Sok versenyszámra magyar idő szerint munkaidőben vagy éjjel kerül majd sor, ezért a Magyar Televízió olimpiai közvetítését és összefoglalóit a “Nézd újra” menüpontban másnap éjfélig újra meg lehet majd tekinteni. Az adásokat központilag rögzítjük, azaz a versenyek az előfizető otthoni saját felvételeitől függetlenül visszanézhetők. Tehát minden, a tévében közvetített olimpiai közvetítés és összefoglaló utólag is elérhető lesz egy központi szerverről. Így a T-Home TV előfizetőinek nem kell a közvetítéseket rögzíteniük, e nélkül is bármikor megnézhetik a különböző versenyeket.

- "Értesítés" funkció:
A T-Home TV előfizetők kedvenc műsoruk kezdete előtt értesítést kérhetnek több formában is: a TV képernyőjén felbukkanó üzenetben, e-mail-ben és SMS-ben is kaphatnak üzenetet. A TV-n megjelenő üzenetekhez csak egy gombnyomás szükséges a távirányítón. Az SMS és az e-mail értesítésekhez a T-Home TV előfizetőknek a www.t-hometv.hu weboldalon regisztrálniuk kell. Az SMS értesítés belföldi mobilszámra kérhető. A TV-n megjelenő üzenetek adás előtt 5 perccel, az SMS üzenetek 30 perccel, az e-mail értesítések két órával az adás kezdete előtt kerülnek kiküldésre.

- "Szavazás" funkció:
a néző a versenyek közben a T-Home TV távirányítójával egyetlen gombnyomással megjelölheti, hogy kinek szurkol, és a szavazás aktuális állását is nyomon követheti.

- „Kvíz”:
aki kíváncsi, mennyire tájékozottak az olimpiai játékokkal kapcsolatban, a Kvíz menüpontban 15 témakörben, témakörönként 50 kérdésre válaszolhatnak. A játék során több ezer kérdésből álló adatbázisból összeállított kérdéssorok váltakoznak, így akár többször ismétlés nélkül is újra lehet próbálkozni.

- „Játék” alkalmazás:
a képernyőn zajló élő eseményekkel kapcsolatban feltett kérdésekre lehet válaszolni.

- Hírek: folyamatosan frissülő szöveges olimpiai hírek, interjúk, elemző cikkek, képes beszámolók és éremtáblázat.

További információk: www.t-hometv.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50