Hűtsük le noteszgépünket!

Kiss Ádám Zoltán, 2008. augusztus 27. 20:06

Egy igazán praktikus kiegészítő, ha notebookot használunk otthon, vagy az irodában, a Zalman ZM-NC 1000 ULTRA hűtő. A neves gyártó jól átgondolt alumínium lapra épülő modellje még kényelmesebbé is teheti a noteszgép használatát.

Mindjárt három előnyös funkciója is van a Zalman noteszgép hűtőjének. Először is hűti a notebookot, ha kell. Ha nem kell, akkor kikapcsolhatjuk, vagy lejjebb vehetjük a ventilátor sebességét. A jó levegőáramlásról két darab 6 cm-es ventilátor gondoskodik a 679 kis lyukon keresztül. Maga a lap alumíniumból készül, ami természetesen kiváló hővezető.

Második jó funkciója, hogy a notebookot enyhén megdöntve tartja, ami kényelmesebbé teheti a gépelést. A gép mégsem csúszik le róla, mert három gumilapocska megakadályozza benne.

Végül a harmadik jó funkció, hogy csökkenti a laptop zaját, mert a jó levegőáramlás miatt a laptop belső ventilátora alacsonyabb fordulaton pörög és mert az alul kiáramló zajt a tartó felfogja. Áramot a notebook USB portjáról kap, de keveset fogyaszt, a notesz akkumulátor idejét - maximum ventilátor sebesség mellett - kb. 15%-kal csökkenti.

Kulcsszavak: notebook hűtő

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14