T-Home: márkaváltás mától - új kedvezmények és csomagok

Kovács Attila, 2008. szeptember 8. 16:04

Az otthonokhoz kapcsolódó vezetékes kommunikáció és szórakoztató szolgáltatásokra kialakított T-Home márka bevezetése kapcsán tartott ma Budapesten sajtótájékoztatót a Magyar Telekom (MT). A rendezvényen a MT új márkastrktúrájáról, az új T-Home és a megújult T-Mobile márkáról volt szó. Egyebek között elhangzott: a T-Com, T-Online és T-Kábel márkák helyébe lépő T-Home nem csupán névváltást, hanem például egyszerűbb ügyintézést és számlakezelést is jelent. A lakossági vagy közületi ügyfelekigényeinek még inkább megfelelő termékválasztékot (új csomagokat) biztosít a T-Home csapata. Tévé-, internet- és telefoncsomagok külön-külön vagy akár közöselőfizetéssel is megrendelhetők.

Szeptember 8-ától a T-home új termékportfólióval és kedvezményekkel kínálja szolgáltatásait. Az ügyfelek a megújult választékból maguk állíthatják össze a legkedvezőbb csomagokat, és azokra a szolgáltatások számától függően kedvezményeket kaphatnak. Így pl. a 24 tv-csatornát, 2 Mbps-os internetet és telefont tartalmazó csomagot a T-Home Tripla kedvezménnyel már havi 6480 forintért igénybe vehetik. A T-Home és a T-Mobile révén a Magyar Telekom az országban egyedül biztosít tévét, internetet és telefont  vezetéken és mobilon, azaz otthon és bárhol.

A T-Home megjelenésével párhuzamosan megújult a Magyar Telekomot jelképező „T”, valamint a mobilszolgáltatások márkája, a "T-Mobile" is. A korábban már arculatot váltó T-Systems pedig továbbra is a kis- és nagyvállalat megoldások, infokommunikációs (telekommunikáció és informatika) szolgáltatások márkájaként szolgálja ki ügyfeleit.

A T-Home új színt szeretne hozni a vezetékes távközlésbe. Az átalakult termékpaletta és a meginduló jelentős hálózatfejlesztés, pl. az október 8-ától már 100 ezer háztartásban elérhető, maximálisan 25 Mbps letöltési sebességű internetet és HDTV-t biztosító technológia az ügyfelek számára új előnyöket kínál majd. A T-Home és a T-Mobile márkák egymást kiegészítve, egyetlen szolgáltatón keresztül a tévét, az internetet és a telefonálást otthon és azon kívül egyaránt elérhetővé teszik. A T-Home ügyfelei maguk válogathatják össze a számukra leginkább megfelelő konstrukciókat, és két szolgáltatás esetén a T-Home Dupla, három szolgáltatás esetén a T-Home Tripla kedvezmény révén mától jelentős megtakarítást érhetnek el (a legnagyobb kedvezmény tv-előfizetés esetén vehető igénybe). Az új kedvezmények a szeptember 8-a után meghatározott csomagok esetén érvényesíthetők, független attól, hogy a szolgáltatást az ügyfél hagyományos vezetékes hálózaton vagy kábelen veszi-e igénybe,  IPTV-re, digitális vagy analóg tv-adásra, hagyományos vagy internetalapú telefonra fizet-e elő.

Az új kedvezmények révén pl. a 24 tv-csatornát és digitális videotékát kínáló IPTV-t, legfeljebb 2 Mbps sebességű internet-hozzáférést és internetalapú DSL-telefont tartalmazó csomag 1 éves hűségnyilatkozattal 6480 forintos havi díjért vehető igénybe. Ebben a csomagban a tv-adók között a közszolgálati, főbb hazai kereskedelmi tv-k, zenei, sport, film- és idegen nyelvű csatornák egyaránt megtalálhatók, a digitális videotékában pedig „kölcsönzési díj“ ellenében 700 film közül lehet válogatni. Az internetcsomag maximálisan 2 Mbps letöltési és 192 kbps feltöltési sebességű hozzáférést, valamint fél GB adatforgalmat tartalmaz, minden további megkezdett GB díja 990 Ft. A havi díjban foglalt DSL-telefonnal a többi DSL-telefon előfizető 0 forintos percdíjért hívható. A korlátlan adatforgalmat és még nagyobb televíziós választékot igénylő ügyfelek számára a T-Home egy éves hűségidő esetén havi 8880 forintért 49 csatornás IPTV-t, 2 Mbps letöltési sebességű, korlátlan internetet, valamint internetalapú telefonálást biztosít.

A fenti csomagokban kínált T-Home IPTV digitális műsorújságot, felvételi lehetőséget, megállítható adást, digitális videotékát is tartalmaz. Az előfizető akár színészre vagy rendezőre is kereshet a műsorok között, a gyerekzárral pedig szabályozhatók az egyes adások elérhetőségei. Kényelmes megoldást jelent kép a képben funkció, a nyelvválasztás (magyarul vagy eredeti nyelven), elérhetők az Origo hírei és a közel negyven webrádió adása. A T-Home IPTV 24 csatornás alapcsomagja egy év hűségidővel meglévő T-Home internet- és tévéelőfizetés esetén T-Home Tripla kedvezménnyel mindössze havi 1990 forintért előfizethető, a 49 csatornás Családi csomag havi díja hasonló feltételekkel 3390, a 64 csatornás Extra  csomagé 4690 forint. Az egyes csomagok mellé további tematikus kiegészítő csomagok rendelhetők. 

Hasonló csomagok és árak természetesen a T-Home kábelhálózatán is elérhetőek, analóg vagy digitális kábeltévével, kábelnet- és kábeltelefon-szolgáltatással.


Kulcsszavak: T-Home-hu

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Telefonunk biztonsága a személyes biztonságunk

Az okostelefonok óriási segítséget jelentenek a hétköznapokban, és a munkától kezdve a szórakozáson át a pénzügyekig mindent intézhetünk rajtuk. Ezzel együtt azonban komoly veszélynek is kitehetjük magunkat – már ha nem figyelünk arra, hogy óvjuk a személyes adatainkat, és illetéktelenek ne férhessenek hozzá készülékünkhöz. Az alábbiak figyelembevételével nemcsak eszközünktől, hanem személyes adatainktól is távol tarthatunk másokat.

2024. május 11. 17:10

Vissza a valóságba a Nokia 3210-zel

25 évvel az eredeti megjelenése után a Human Mobile Devices (HMD) idén újra elhozza a legendás Nokia 3210-et – most megújult, izgalmas "Y2K" arany, tengerkék és sötétszürke színekben. A cél pedig ezúttal sem más, mint összekötni az embereket – csakhogy ezúttal a képernyőtől való elszakítással.

2024. május 8. 15:57

A Rakuten Viber itthon is bevezeti a hívószám azonosítást Android felhasználói számára

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hangalapú kommunikáció globális vezetője bemutatja új hívóazonosító funkcióját, amely nemcsak megvédi a felhasználókat a spamektől, de segítségével a felhasználók maguk dönthetik el, hogy mikor válaszolnak ismeretlen hívásokra. A hívószám-azonosító funkció mostantól Magyarországon is elérhető az Android-felhasználók számára, így ők is élvezhetik az ezzel járó hatékony spam-védelem előnyeit. A hívószám-azonosító funkciónak köszönhetően a Viber-felhasználók egy figyelmeztető üzenetet kapnak a Vibertől, amikor ismeretlen számról érkezik a hívás, amit a rendszer „biztonságosnak” vagy „potenciálisan spamnek” jelöl. 

2024. május 7. 20:30

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

2024. május 1. 16:10

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36