Video HD kártyák a Sandisktől

Kiss Ádám Zoltán, 2008. október 20. 21:06

A vállalat kifejezetten a videoanyagok rögzítési igényeire optimalizált kártyákkal jelent meg a piacon SDHC és Memory Stick Pro változatokban párhuzamosan.

Sokan vannak, akik megszállottjai lettek a HD-s videózásnak. Mit nekünk 10 Megapixeles digitális fényképezőgép, mi mindent a legnagyobb felbontásban mozgóképre akarunk rögzíteni. Ezért örülhetünk az új Sandisk Video HD kártyáinak, melyekből egyszerre két formátum érkezett hazánkba, az SDHC és a Memory Stick PRO Duo.
 
A Sandisk a Video HD kártyákat a sebességre és a megbízhatóságra optimizálta, kifejezetten HD videokamerákba tervezte. Tetszőleges felbontásban rögzíthetjük a kedves pillanatokat egészen 1080-as felbontásig, és biztosak lehetünk abban, hogy gyönyörű és részlet gazdag felvétel kerül a szupergyors kártyára. A Video HD kártyákkal kihasználhatjuk a HD kamera legmagasabb beállításait is. Az SDHC kompatibilis kamerákba természetesen az SDHC 4 vagy 8 Gigabájtos kártyákat tehetjük. A Sandisk a Sonyval közösen készítette a Memory Stick Pro Duo kártyákat, ezért nyugodtak lehetünk, hogy megfelelnek a Sony kamerák minden igényének.

Íme egy rövid táblázat, hogy mennyi anyag is fér el a különféle felbontások mellett ezekre a kártyákra:

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50